Vác, Németh László utca 2.Vác, Németh László utca 2.Vác, Németh László utca 2.Vác, Németh László utca 2.
18 232 133 Ft
  • 4 fotó
  • Térkép
18,2 M Ft
675,3 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 30 182 4400
Váradi Mariann
Telefonálok

Eladó lakás: Verde Vita Lakópark

Vác, Németh László utca 2.

27 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Új építésű
2021.12.átadás

Az eladó lakás leírása

A27

Közel a természethez, harmóniában az élettel?

A Verde Vita életérzés egyszerre jelenti az idilli környezetet és a kiegyensúlyozott életet, ami megnyugvást hoz egy mozgalmas nap után. Az ide költözők a Duna-part mellett élvezhetik a háborítatlan környezetet és a lakóparkot körülölelő zöld területet, ugyanakkor számtalan kirándulási és sportolási lehetőség gondoskodik arról, hogy a meghitt pillanatok mellett élményekben is bővelkedjenek az itt élők.

Milyen élet vár rátok a Duna-parton?

A Verde Vita lakópark lesz számotokra az a békés sziget, ahova a nyüzsgő világból hazatérhettek. Itt lesz a meghitt családi otthon, ahol berendezhetitek a kényelmes életeteket. A vízpart mindössze néhány lépés, de akár a teraszotokról is gyönyörködhettek majd a dunai panorámában. Hazatérve garantáltan magatok mögött hagyjátok a városi forgatagot és minőségi időt tölthettek együtt, megteremtve a tökéletes arányt a kihívások és a zavartalan magánélet között.

Mit tartogat számotokra a Verde Vita lakópark?

Jó elrendezésű és könnyen bútorozható lakásokat, melyek gazdaságosan fenntarthatók és ideális környezetet biztosítanak a kényelmes élethez. Tágas tereket és sok napfényt, hogy pihentető és harmonikus hangulat uralkodjon otthonotokban. A lakásokhoz teremgarázs beállók és tárolók vásárolhatók. Az akadálymentesített közlekedési lehetőség pedig mindenki számára egyenlő esélyt biztosít.

Azonos életminőség verhetetlen áron?

Az épülő új lakások ára a budai vagy a pesti külső kerületekben akár 50%-kal is drágábbak. A hasonló elhelyezkedésű Duna-parti ingatlanok ára pedig a többszöröse is lehet, mint a Verde Vita Lakóparkban. Életminőség szempontjából a zsúfolt lakótelepek képtelenek versenyezni azzal a szabadsággal, amit a Verde Vita biztosít.

Megközelítés:

Budapest mindössze 40 perc autóval és a Váci úti irodafolyosó sokszor gyorsabban elérhető, mintha a belvárosi dugóban araszolgatnál. A rohamosan fejlődő agglomerációnak és az helyi infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően egyaránt élvezheted a nagyvárosi adottságokat és a vidéki nyugalmat. A lakóparkból a tömegközlekedéssel is könnyen elérheted a városközpontot és a fővárost.

Előnyök:

Duna-parti elhelyezkedés

Az idilli környezet, gyönyörű kilátás és a természet közelsége segít, hogy megteremtsétek az életetekben a valódi egyensúlyt.

Nálunk csak 5% az áfa

A lakások árai azért olyan alacsonyak, mert mindössze 5%-áfát tartalmaznak. A kedvezményes áfa csak időszakos, ezért regisztrálj mielőbb.

Verhetetlen fizetési konstrukció

Nem csak az árak és a környezet páratlan, hanem a finanszírozási lehetőség is. Hiszen a lakás átvételéig mindössze a vételár 20%-át kell kifizetni.

  • új építésű
  • egyéb fűtés
  • északkeleti tájolás
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 3. emelet

Parkolás

kültéri fedett magán beálló
20db szabad hely
Nincs megadva

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021