Eladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobásEladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobás
Eladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobás
17 900 000 Ft
358 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobás
Eladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobás
17,9 M Ft
358 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 31 781 6262
ReferensTeller Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Tatabánya a Mártírok útján, 2+1 szobás

50 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Gerecse Ingatlan-Stúdió eladásra kínál Tatabánya Mártírok útján, egy 9. emeleti, panorámás, egyedi átalakítású, részben, kb. 90 %-ban felújított, 2,5 szobás, fiatalos, ízléses, mai trendnek abszolút megfelelő panel lakást. A tulajdonos a nappaliban kialakított egy kis konyhasarkot, így a konyhából nyert egy fél szobát, a meglévő hálószobán túl. Minden szobáról elmondható, hogy teljesen privát, külön nyíló.A nappaliban lévő konyhabútor, valamint a beépített sütő és főzőlap a vételárrészét képezi. A lakásban a falburkolatok, padlóburkolatok újak, a nyílászárókat kicserélték, műanyag ablakok kerültek beépítésre, a bejárati ajtó, szintén új, HiSec típusú acélajtó. A villany és vízvezeték rendszer a felújítás részeként kb. 4-5 éve fel lett újítva, leendő tulajdonosának már nem jelent költséget. A falak festettek. A nappaliban egyedi fapadló, a másik két szobában laminált parketta, a többi helyiségben hidegburkolat van. A lépcsőház rendezett, kulturált, mindkét oldalról zárt. A lift csak a tulajdonosok birtokában lévő érintő kulccsal használható.

A lakás bevásárló lehetőségek, üzletek, iskola és óvoda, konditerem, valamint a Kodály-tér közelében fekszik.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, jöjjön el tekintse meg. Ne maradjon le róla.

A finanszírozásban, fizetési ütemezésben, lehetőségeihez leginkább illeszkedő hitelajánlat megtalálásában segítünk. Irodánk bankfüggetlen, bárki számára elérhető, ingyenes hitel és csok ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére.

Keressen bizalommal!

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 9.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020