Eladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István térenEladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István téren
Eladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István téren
28 400 000 Ft
423,9 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István téren
Eladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István téren
28,4 M Ft
423,9 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9696
ReferensDeliné Nagy Edit
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 1+2 szobás Szekszárd a Szent István téren

67 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálom Szekszárd történelmi belvárosában a hirdetésben szereplő három szobás (1+2 fél) új építésű erkélyes panorámás lakást!

A lakás jelenleg szinte kész állapotban várja tulajdonosát, csak a falak festése és a csaptelepek felszerelése a még hátralévő feladat. Ha mindezt maga szeretné megoldani, akár azonnal birtokba veheti lakását. Természetesen arra is van lehetősége, hogy csak a falak színét választja meg, majd a festést követően költözhet.

A lakáson belül két szint található. A negyedik emeleti szinten található bejárati ajtó a saját lépcsőházába vezet, ahonnan a felső szintre térve éri el a lakóteret és a teljes lakást körbeölelő teraszt. Ezen a szinten található helyiségek: előtér, gardrób, fürdő, wc, nappali, konyha, és két fél szoba található. A nappali szobából és a két fél szobából egyaránt elérhetjük az erkélyt, ahonnan élvezheti a csodálatos belvárosi panorámát. Fontos megjegyeznem, hogy a lakás határoló falai hangszigeteltek, a homlokzat pedig 8-10 cm-es szigeteléssel ellátott.

A zárt lépcsőházas társasházban kivitelezőink kóddal üzemeltethető liftet is kialakítottak, hogy lakását kényelmesen elérhetővé tegyék. A ház mögött kialakított parkolóban autója elhelyezésére díjmentesen van lehetősége.

Ha szeretné, erre a lakásra 2 gyermek után igényelheti a CSOK-ot! Hiteltanácsadó kollégám egyedi hitel konstrukciókkal, díjmentes szolgáltatással, készséggel áll rendelkezésére!

Ha a hirdetésben található lakásnál kisebb lakást vásárolna, kérem tekintse meg az U0035081. regisztrációs számon rögzített ingatlant!
Amennyiben további részletek érdekelnék, irodánkban állok rendelkezésére!

Eladó belváros Új építés 3 szobás CSOK panorámás erkély lakás Szekszárd U0035080

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • terasz
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019