Eladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobásEladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobásEladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobásEladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobásEladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobásEladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobásEladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobásEladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobásEladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobás
Eladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobás
101 450 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobás
Eladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobás
101,5 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3531
ReferensLeitner Tamás
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Székesfehérvár, 4 szobás

84 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Székesfehérvár belvárosának szomszédságában, 18 lakásos lakóparkban ÚJÉPÍTÉSŰ, nappali+3 szobás, fedett erkélyes és fedett terasszal ellátott, 84 m2-es, 2. emeleti lakása eladó.

Az előtérből nyílik a fürdőszoba-WC és a különálló WC, valamint a gardrób, amelyen keresztül léphetünk be a 12 m2-es szobába. Szintén az előtérből lehet a konyha-étkezőbe és a nappaliba belépni. A nappalin át lehet megközelíteni a két külön bejáratú szobát. A fedett terasz és a fedetlen erkély a konyhából és a nappaliból is elérhető. Ezen felül a lakáshoz külön megvásárolható egy 40,5 m2-es fedetlen terasz, mely a két egymás melletti szobából rendelkezik kilépővel.
Parkosított környezetben, a belső udvarok zöldfelülettel kialakítva, a lakások, teraszok erre nézően vannak tájolva. A nappali tájolása NY-i.

A közelben található óvoda, általános és középiskola, valamint egyetem, a belvárosi sétáló utca (Fő utca) gyalogosan pár percre van. A mindennapi élethez szükséges egységek (posta, háziorvos, bevásárló helyek, buszmegállók, ...) könnyen és gyorsan megközelíthetőek.

A 2457 m2-es telekre épült modern stílusú ház Porotherm 30K falazóelemből 10 cm hőszigeteléssel épült. Az alapozás kútalap-vasbeton-lemez, míg a födém 20 cm-es vasbeton. A lakás elválasztó falak hang-gátlóak, a nyílászárók műanyagok. A homlokzati nyílászárók 6 légkamrás hőszigetelt üvegezéssel, 3 rétegű üvegből készültek. A lakások bejárati ajtajai prémium minőségű biztonsági ajtók. Az előtérben és a vizes helységekben csúszásmentes kerámia burkolat, a nappaliban, étkezőben és szobákban laminált parketta került lefektetésre. Minden lakásban az étkező-nappali helyiségekben klíma beépítési helyének előkészítése kerül kialakításra.

Az épület használati meleg víz igényét 1-1 db indirekt fűtésű 1000 L-es használati meleg víz tárolóval biztosítják, melyek a gépészeti helyiségeben kapnak helyet. A meleg víz termeléshez szükséges energiát 1-1 db kondenzációs kazánnal állítják elő. Az épületbe vízlágyító berendezések kerültek beszerelésre.
Külső parkoló és tároló a lakáshoz külön megvásárolhatóak.


Hívjon! Menjünk nézzük meg, ezt a kihagyhatatlan ajánlatot, amíg még megvan!

  • gáz (cirko)
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022