Szegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteresSzegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteres
Szegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteres
36 500 000 Ft
960,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Szegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteres
Szegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteres
36,5 M Ft
960,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 389 7840
ReferensVőneki Dániel
Telefonálok

Eladó lakás
Szegedi lakás eladó a József Attila sugárúton, 38 négyzetméteres

38 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Szegeden a József Attila sugárúton a Novotel szomszédságában egy 2. emeleti 38 nm- es 1 szobás galériás napfényes téglalakás liftes házban!
A lakásba lépve tágas előszoba fogad minket. A nyílászárók fa tokosak szigetelt üvegezéssel. A szoba tágas méretű galéria résszel alakított falai festettek, parkettás borítású. A teljes elektromos hálózat is felújításra került. A fűtésről gáz cirkó kazán gondoskodik lap radiátoros hő leadókkal, nyáron korszerű klíma segít a kényelmes érzteben. A fürdőszoba tusolós kialakítású, hidegburkolatos a konyha szép állapotú bútorzattal rendelkezik! Az ingatlan jó állapotban van, lépcsőháza tiszta és rendezett folyamatosan karbantartott jó lakóközösség jellemzi! Az alsó szinten közös tároló is tartozik a lakáshoz! A lakás előtt a folyosó rész teraszként is funkcionál! A könyék infrastruktúrája hibátlan: boltok, tömegközlekedés, gyógyszertár, pékség, iskola, 50 méteren belül, a ház hátsó részénél a parkolás mindig megoldható! A bútorzat és a gépesítés a vételár részét képezheti, rugalmasan költözhető! Jöjjön el nézze meg! A lakást jelenleg albérlő lakja aki, ha teheti szívesen maradna is, ellenkező esetben 30 nap múlva vehető birtokba az ingatlan! Jöjjön el nézze meg!
Irányár: 36,5 millió Forint!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024