Lakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteresLakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteres
Lakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteres
52 500 000 Ft
709,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteres
Lakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteres
52,5 M Ft
709,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 371 2682
ReferensVásárhelyi Anett
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Szeged, Felső Tisza-part, 74 négyzetméteres

74 m2alapterület
3szoba
panellakás
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szegeden, a Felső Tisza-Parton található az alábbi, 10 szintes panel ház 3. emeletén lévő, eladó lakás.

Belépve megtévesztő az érzés, olyan, mintha nem is egy "panel tízesben" volnánk. A tulajdonos ötletesen kibontott/áthelyezett falakat, amelynek köszönhetően egy tágas, szellős, nappali plusz két hálószobás otthon lett.

A lakásba lépve tágas előszoba fogad, bal oldalra egy előszobafal és kényelmes ülőke lett építve. Jobbra található az étkező, melynek végében a Tiszára néző konyha kapott helyet.

A nappali két oldalán egy nagyobb és egy kisebb háló van, a nagyobb szobát még kettő, kisebb hálószobára is lehet osztani, így lehet azonnal nappali és 3 szobássá alakítani.

A fürdőszoba sem a megszokott, a sarokkád mellett épített mosdó és a mosógép számára kialakított sarok van. A WC külön helyiségben található.

A ház nem panel programos, de a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a hálószobák tökéletes állapotban lévő parkettával burkoltak, a közös helyiségek pedig hidegburkolatot kaptak. A fűtést távhő biztosítja, egy klíma áll rendelkezésre.

Lokációja egyedi, a Pick Aréna, Tesco 200 méterre, trolimegálló 1 percre elérhető a ház bejáratától.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024