Sopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobásSopron lakás eladó, 2 szobás
Sopron lakás eladó, 2 szobás
48 500 000 Ft
702,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Sopron lakás eladó, 2 szobás
Sopron lakás eladó, 2 szobás
48,5 M Ft
702,9 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 707 1094
ReferensJánosi Katalin Klára
Telefonálok

Eladó lakás
Sopron lakás eladó, 2 szobás

69 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Sopronban egy felújított nagypolgári lakás a belváros közepén, saját kocsibeállóval!
A közel 70 m2es lakásban egy hatalmas, világos nappali, egy csendes, hangulatos háló gardróbbal valamint egy egybenyitott konyha- étkező található. A tágas fürdőnek nagy ablaka van, a konyhához jól szellőző kamra is tartozik.
A bejárat előtt a folyosóból kialakított részen loggia/ télikert került kialakításra.
A lakás teljes műszaki felújításon esett át, a fűtési rendszer, a vízvezetékek és az elektromos hálózat is cserélve lett. Az utcai ablakok hőszigeteltek, mindezeknek köszönhetően a rezsiköltség alacsony.
A nagy belmagasságnak köszönhetően a lakás galériázható igy a hasznos tér akár 10-20m2-el is megnövelhető, a hatalmas nappali akár újabb funkciókat kaphat, térelválasztással pl. home officee is kialakítható.
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Gyermeket vállalóknak CSOK plusz igénylésében segítünk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.
Várom szíves érdeklődését!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024