Soproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobásSoproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobás
Soproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobás
120 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Soproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobás
Soproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobás
120 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 928 7063
ReferensRakaczki Péter
Telefonálok

Eladó lakás
Soproni új építésű lakás eladó, 99 négyzetméteres, 4 szobás

99 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Új építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166889 hivatkozási számú soproni társasházi lakás. Sopron belvárosában a Poncichter negyedben egy lakóház újjászületéseként kerül kialakításra a 2 lakásos társasház, melynek utcafronti lakását kínáljuk megvételre. Az ingatlan 99m2-es, amerikai konyhás nappaliból és 3 hálószobából áll. 2 fürdőszoba kerül kialakításra, melyből az egyik közvetlenül a szülői hálószobából nyílik. Modern, energiatakarékos megoldások jellemzik az épületet. Fűtése pénztárca kímélő hőszivattyús rendszer lesz. A kivitelező már a tervezésnél is igyekezett a maximumot kihozni az épület adottságaiból, a műemléki jelleg megtartása mellett. Egyedileg gyártatott hőszigetelt üvegezésű nyílászárók kerültek beépítésre. A falak szigeteléséről belső hőszigetelő téglából készült előtétfalak gondoskodnak. A belső dizájn kialakítása jelen állapotban még az új tulajdonos ízlésére szabható, de alapvetően a hely és az épület szelleméhez igazodó belső megoldásokat alkalmaz a kivitelező. A lakás várható átadása 2024 év vége. Ajánlom mindenkinek aki, élhető, praktikus otthont keres magának és a családjának és fontos számára, hogy a belváros egy karnyújtásnyira legyen. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó soproni társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166889Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024