Sopron 2 szobás új építésű lakás eladóSopron 2 szobás új építésű lakás eladóSopron 2 szobás új építésű lakás eladóSopron 2 szobás új építésű lakás eladóSopron 2 szobás új építésű lakás eladó
Sopron 2 szobás új építésű lakás eladó
49 000 000 Ft
576,5 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Sopron 2 szobás új építésű lakás eladó
Sopron 2 szobás új építésű lakás eladó
49 M Ft
576,5 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 70 340 5208
ReferensMoran-Villota Iván
Telefonálok

Eladó lakás
Sopron 2 szobás új építésű lakás eladó

85 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168467 hivatkozási számú soproni társasházi lakás. Sopronban, Ötvös utcai 85 négyzetméteres, első emeleti, belső udvarra néző Ingatlan, mely igénytől függően irodáknak, vagy lakóingatlannak is kialakítható, 70%-os készültségű állapotában eladó. Az építkezés folyamatosan zajlik, előre egyeztetve aktuális állapotában vagy az Ön igényeire szabott kész állapotban átvehető. Teljes felújítás kiterjedt az épület falainak és tetőszerkezetének rendbe tételére is. A belső tereket teljesen új válaszfalakkal alakítják ki, és ebben a fázisban még lehetőség van az új tulajdonos igényeit is figyelembe venni. A jövőben az ingatlan alkalmas lesz további bővítésre a tetőtér beépítésével, mellyel a hasznos alapterület megduplázható.Ingatlan adatai:

- 85 négyzetméter alapterület.

- 3 szoba

- 2 vizesblokk igényeknek megfelelően kialakítva

- 1. emeleti, közvetlenül a közös udvarból nyíló

- elektromos fűtőpanelek Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó soproni társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168467Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024