Eladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobásEladó lakás, Sopron, 2 szobás
Eladó lakás, Sopron, 2 szobás
37 900 000 Ft
789,6 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Sopron, 2 szobás
Eladó lakás, Sopron, 2 szobás
37,9 M Ft
789,6 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9366
ReferensReinitz Dávid
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Sopron, 2 szobás

48 m2alapterület
2szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Sopron történelmi belvárosában saját részre, vagy befektetésnek keres ingatlant? Akkor ezt a lakást Önnek ajánlom!

LAKÁS:
Az ingatlan egy műemlék társasház földszintjén helyezkedik el, 48 m2 alapterületű, amely nappali, hálószoba, kamra, konyha-étkező valamint fürdőszoba-wc helyiségekből áll. A lakáshoz az udvarban elhelyezett elektromos kapuval felszerelt, 13 m2-es garázs is tartozik. Az ingatlan 7 éve felújításon esett át, amely magában foglalja a vízcsövek, villanyvezetékek cseréjét, új kombi gázkazán és vezetékeinek a cseréjét, valamint 1 éve új konyhabútor került a konyhába beszerelésre.
A lakáshoz a pincében egy közös tároló is rendelkezésre áll.

A lakás egy zárt, hangulatos, igényesen karbantartott belső udvarról nyílik, itt helyezkedik el a garázs is, amely az ingatlan vételárán felüli összeget képez, ára: 8. 100. 000 Ft. A garázs a lakástól függetlenül is eladó.

A műemlék épület utcai homlokzata a tavalyi évben megújult, kétszárnyú bejárati kapuja elektromos kapunyitóval felszerelt, megkönnyítve a gépjárművel történő közlekedést.

LOKÁCIÓ:
A környék infrastrukturálisan jól felszerelt, a város legjobb iskolái, Kormányablak, Önkormányzat, gyógyszertár, posta, bankok, fodrászat stb., minden a közvetlen közelben.
A történelmi belváros közepén található ingatlanból pár lépés távolságra kezdődik Sopron kulturális élete, a Tűztorony a Múzeumnegyed, éttermek, cukrászdák, kávézók, szabadtéri programok biztosítják a kikapcsolódást.
A lakást gépjárművel megközelíteni, rendszám felismerő beléptető rendszeren keresztül lehet, a parkolást a társasház udvarán álló garázs biztosítja, így nem kell bajlódnia parkolóhely keresésével.
Az ingatlant ajánlom első lakásnak, fiatal párnak, vagy egyetemistáknak, de befektetésnek is kiváló, hiszen lokációja miatt akár rövid, akár hosszútávra is könnyen és gyorsan bérbe adható.
Ha szívesen lakna a történelmi belvárosban, műemlék épületek szomszédságában, nem akar a felújítással foglalkozni és fontos számára a környezet, amelybe napi szinten hazaér, akkor ez a lehetőség Önnek szól.

Amennyiben a kínált lakás felkeltette figyelmét, várom megtisztelő hívását.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024