Sopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladóSopron 1 szobás lakás eladó
Sopron 1 szobás lakás eladó
44 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Sopron 1 szobás lakás eladó
Sopron 1 szobás lakás eladó
44,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4021
ReferensBolla László
Telefonálok

Eladó lakás
Sopron 1 szobás lakás eladó

41 m2alapterület
1szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Egyediség, minôség, karakteres hangulat, ami ezt a prominens helyen lévô lakást körülírja.

CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN !

LAKÁS JELLEMZÔI
A 41 m2- es ingatlan, rendezett társasház 2. emeletén van.
A lakásba belépve a tágasság, és átláthatóság érzetét kapjuk, melyet az ablakaiból nyíló szép kilátás fûszerez meg igazán.
A 3 éve történt felùjítás alkalmával, a dizájnos megjelenés mellett, a minôségre és a kényelemre is különleges hangsúlyt fektettek.
A lakást egy a konyhát, nappalit és hálóteret magába foglaló komfortos tér és fürdôszoba alkotja.
Kívánság szerint, egy külön hálószoba leválasztható.
A lakáshoz saját, 5 m2- es tároló is tartozik.

MÛSZAKI JELLEMZÔK
Három éve történt meg az ingatlan teljeskörû felújítása, melynek során a nyílászáró ablakok mûanyag szerkezetûre lettek cserélve és elektromos redônyt kaptak. A fûtése kombi gázkazán, padlófûtéses rendszerrel.

KÖRNYEZET
Az Alsólôverek egy nagyon kedvelt, nyugodt környék, ahol ritkán kerül lakás eladásra. A ház elôtt, és a szomszédos utcákban is díjmentes a parkolás. Buszmegálló a lakástól 50 m- re van.

KINEK AJÁNLOM
Saját részre, illetve a lakás méretét, elhelyezkedését, kialakítását tekintve, befektetésnek is remek választás rövid távú ( Airbnb ) vagy hosszútávú kiadásra is.


Érdemes megtekinteni!
Várom hívását!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024