Sopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobásSopron lakás eladó, 3 szobás
Sopron lakás eladó, 3 szobás
72 900 000 Ft
878,3 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Sopron lakás eladó, 3 szobás
Sopron lakás eladó, 3 szobás
72,9 M Ft
878,3 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9366
ReferensReinitz Dávid
Telefonálok

Eladó lakás
Sopron lakás eladó, 3 szobás

83 m2alapterület
3szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Sopron egyik frekventált mellékutcájában, a Balfi úton kínálok megvételre egy tetőtérben kialakított lakást. Az épület a 1960-as években épült egy emeletes otthonként, amelyet 2007-ben felújítottak és szigeteltek, ezt követően 2015-ben újabb szint került ráépítésre, amely során új tetőszerkezetet kapott és itt alakították ki az eladásra kínált otthont. A 83 m2 lakóterületű lakás egy amerikai konyhás nappali-étkezőből, két hálószobából, fürdőszobából és külön mellékhelyiségből áll. A nappalihoz egy 9 m2-es terasz is csatlakozik. A lakóterek, hálószobák ideálisak a mindennapi életvitel számára, a tágasságuk és a panorámás kilátás pedig tovább fokozzák a kellemes lakóélményt. A tulajdonos saját részre álmodta meg a koncepciót, így szakmájából kifolyólag a legnagyobb precizitással alakította ki a konyhabútort és a belső burkolatokat, a tereket kihasználva pedig több beépített szekrény is kialakításra került.

A LAKÁS JELLEMZŐI:
-tágas terek
-kényelmes méretű hálószobák
-széles terasz, ahol Kuruc-dombi látkép tárul elénk
-zuhanyzóval, fürdőkáddal, wc-vel és dupla mosdóval ellátott fürdőszoba
-külön mellékhelyiség
-a nyári hőséget a nappaliban elhelyezett split klíma enyhíti
-3 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók, amelyek motoros redőnnyel és rovarhálóval felszereltek
-ingyenes parkolási lehetőség az utcán
-az udvaron egy 20 m2-es tároló is tartozik a lakáshoz

LOKÁCIÓ:
Az ingatlan közelében élelmiszerbolt, gyógyszertár, dohánybolt, óvoda és bölcsőde, játszótér is található, de a történelmi belváros gyalogosan is könnyedén elérhető. A Balfi útról autóval is gyorsan elérhető az elkerülő út, az M85 autóút, így az ingázóknak is megfelelő helyszín a lakás.

További részletekért, megtekintésért várom megtisztelő hívását!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024