Sopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakásSopron eladó lakás
Sopron eladó lakás
69 000 000 Ft
726,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Sopron eladó lakás
Sopron eladó lakás
69 M Ft
726,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 331 3059
ReferensEszter Takács
Telefonálok

Eladó lakás
Sopron eladó lakás

95 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk az Alsó-Lőverekben egy különleges hangulatú lakást, amelynek nincs szomszédja. A 95 m2-es alapterület tágas előszobát, két nagy és egy kisebb szobát, gardróbot, konyha-étkezőt, fürdőt, kamrát és egy közlekedőt foglal magába.
A klasszikus lőveri villában található jól benapozott, világos lakás 2022-ben teljes felújításon ment keresztül, melynek során 3x35 A elektromos csatlakozás került kialakításra új kábelekkel, továbbá újak a vízvezetékek is.
A fűtésről a legmodernebb, energiatakarékos, mennyezetbe integrált infra fűtőfilm gondoskodik, helyiségenként szabályozható és programozható vezérlőkkel. A melegvizet Ariston „okos” bojler szolgáltatja. Az energiaszámla a leghidegebb téli hónapokban sem haladta meg a 30000 Ft-ot. A két nagyobb szobában megmaradt a kéménycsatlakozás, ezért – igény esetén – kandallós/cserépkályhás fűtés is kialakítható. Igény esetén a gázfűtés is visszaállítható, hiszen a konyhában gáz főzőlap található.
A fürdőszobai és a konyhabútor a beépített gépekkel együtt a lakás tartozéka.
Minden helyiségből csodás panoráma nyílik a városra és a Lőverekre. A lakáshoz egy udvari garázs/tároló, egy lépcsőházi tároló és kertrész is tartozik.
A lakás kis átalakítással 4 szobásra módosítható, illetve a padlás felé bővíthető.
A padlás csak ezen a lakáson keresztül közelíthető meg, de nincs szolgalmi kötelezettség, vagyis csak – indokolt esetben, előre egyeztetett időpontban – a szerelőket kell beengedni a lakásba.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024