Eladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák térenEladó 2+1 szobás Sopron a Deák téren
Eladó 2+1 szobás Sopron a Deák téren
43 900 000 Ft
731,7 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás Sopron a Deák téren
Eladó 2+1 szobás Sopron a Deák téren
43,9 M Ft
731,7 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 707 1094
ReferensJánosi Katalin Klára
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás Sopron a Deák téren

60 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Sopron belvárosában eladó egy napfényes, két és félszobás 60m2-es kiváló elrendezésű lakás csodás kerttel!
A jól karbantartott lakás egy modern, tégla építésű, szintén jól karbantartott társasház 4. emeletén található. A kilátás remek, belátás nincs, a deák téri park és játszótér, valamint a bevásárlási lehetőség pár perc sétára van csupán. A társasházhoz tartozik egy sajáthasználatú mini park, elhelyezkedése folytán csendes, privát területen.
A konyhából kilépve barátságos étkező, egy világos nappali található, a közlekedőből két külön nyíló szoba, egy szép fürdő és külön WC nyílik.
A fenntartási költség alacsony.
A földszinten 5m2 tiszta, saját tároló, közös bicikli és babakocsi tároló, a lakás felett pedig kb. 15m2 saját használatú padlásrész áll rendelkezésre.
A parkolás megoldott! A ház előtt behajtási engedéllyel ingyenes.
Remek lehetőség családosoknak, ingázóknak -vonat, busz közel, -parkolás megoldott, vagy azoknak, akik egyszerre vágynak városi életre és nyugalmas otthonra.
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Gyermekeseknek CSOK még decemberig igényelhető!
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.
Várom szíves érdeklődését!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023