Lakás eladó Siófok, 35 négyzetméteresLakás eladó Siófok, 35 négyzetméteresLakás eladó Siófok, 35 négyzetméteresLakás eladó Siófok, 35 négyzetméteresLakás eladó Siófok, 35 négyzetméteresLakás eladó Siófok, 35 négyzetméteresLakás eladó Siófok, 35 négyzetméteres
Lakás eladó Siófok, 35 négyzetméteres
33 440 804 Ft
955,5 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Siófok, 35 négyzetméteres
Lakás eladó Siófok, 35 négyzetméteres
33,4 M Ft
955,5 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 20 248 9824
ReferensPervein Magdolna
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Siófok, 35 négyzetméteres

35 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Siófok belvárosában, 1211 m2-es telken, a 21 lakásos társasház építése már folyamatban van. A négyszintes lakóépület fiatalos, letisztult, modern megjelenésű.
Zárt, parkosított környezetben, a lakások nívós, korszerű felszereltsége biztosítja az otthonok komfortját és harmóniáját.
A lakások kialakításánál elsődleges cél volt, hogy mindenki megtalálja az új környezetben a számára legmegfelelőbb életteret.
Az épületben a lakások egy rövid közlekedőn át közelíthetők meg, ugyanakkor ügyelve arra, hogy egymástól kellő távolságra legyenek az intimitás megtartása érdekében. A földszinten tárolók és nyitott valamint fedett parkolóhelyek kerülnek kialakításra.
Szintenként 7 db lakást terveztek, ebből négyet az „A” lépcsőházban, hármat  a „B” lépcsőházban érhetünk el. A koncepcióból adódóan öt különböző lakástípus jött létre, 1 és 2 szobás variációkban, a kétszobás lakásokhoz fedett loggia vagy erkély kapcsolódik.
A lakások, közel a Balaton parthoz, ugyanúgy alkalmasak nyaraló céljára, mint életvitelszerű használatra, és ugyanakkor elhelyezkedése miatt kiadásra is kitűnő választás, így befektetésként is megállja a helyét.
Ha szeretné megtekinteni a lakásokat, vagy további fontos információkhoz szeretne jutni, kérem, hívjon fel telefonon, vagy írjon nekem!
Pervein Magdolna
Tel.: + 36
Mail:

  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020