Lakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteresLakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteres
Lakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteres
16 900 000 Ft
367,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteres
Lakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteres
16,9 M Ft
367,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 737 4914
ReferensKriszbacher János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Pécs, a Széchenyi téren, 46 négyzetméteres

46 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kinálok egy 46 nm-es, 6. emeleti, másfél szobás panel lakást uránvárosban, liftes épületben. A ház szigetelt, igy a rezsi kedvező, a távfűtés pedig egyedi mérős. A lakáshoz saját körülbelül 3 nm-es tároló tartozik. A közlekedés kiváló, illetve minden ami az élethez elengedhetetlen, az a közvetlen környezetünkben megtalálható, legyen szó iskoláról, parkról, konditeremről, boltról, vagy éppen egy jó cukrászdáról.

Elsősorban Baranyai ingatlanok eladásával, vételével kapcsolatban állok rendelkezésére, de bérbeadással is foglalkozom.

Ha a vételhez hitelre, CSOK-ra, FALUSI CSOK-ra, BABAVÁRÓRA, ügyvédre, energetikai tanúsítványra van szüksége, kérem hívjon!
Elsősorban Baranyai ingatlanok eladásával, vételével kapcsolatban állok rendelkezésére, de bérbeadással is foglalkozom. Ha a vételhez hitelre, CSOK-ra, FALUSI CSOK-ra, BABAVÁRÓRA, ügyvédre, energetikai tanúsítványra van szüksége, kérem hívjon! További információkért hívjon bizalommal!

Referencia szám: SL032710-IT

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 6.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020