Pécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakás
Pécs eladó lakás
34 990 000 Ft
648 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Pécs eladó lakás
Pécs eladó lakás
35 M Ft
648 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 575 8713
ReferensBrezniczky Norbert Sándor
Telefonálok

Eladó lakás
Pécs eladó lakás

54 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pécs Árpádvárosában, egy fiatalos stílusban felújított, 2,5 szobás, 54 négyzetméteres, 4. emeleti lakás várja új lakóit.

A lakásban mindenre gondoltak: teljes bútorzattal, új vízvezetékkel, szennyvízrendszerrel és elektromos hálózattal rendelkezik. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, az ablakok pedig tükrös fóliával ellátottak. A biztonságot egy új, több ponton záródó acél bejárati ajtó biztosítja.

Az egyedi tervezésű konyha minőségi alkatrészekkel felszerelt, Cata aktívszenes páraelszívóval, beépített mosogatógéppel és mosógéppel. A fürdőszoba és WC teljes körű felújításon esett át, Grohe csaptelepekkel és egyedileg gyártott mosdókagylóval és szekrénnyel. A WC 15 cm-rel hátrébb lett helyezve, lehetővé téve az alsó tartály beépítését.

Az ingatlan minőségi burkolatokkal és rozsdamentes Schneider villanykapcsolókkal és aljzatokkal rendelkezik. A falak teljes körűen visszakapartak, glettelve és festettek. Az előszobában és a konyhában Megas kültéri homlokzati kőpor található, a félszoba és a nappali pedig gipszkartonnal leválasztva van.

A lakás fűtésmérős, alacsony rezsijű a tető- és külső homlokzatszigetelésnek köszönhetően, ugyanakkor egy 3,5 kW-os hűtő-fűtő klíma is megtalálható.

A lépcsőház tiszta, rendezett, új lépcsőházi ablakokkal és főbejárattal rendelkezik. A lakóközösség csendes és rendes.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024