Eladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobásEladó, Pécs, 2 szobás
Eladó, Pécs, 2 szobás
35 000 000 Ft
648,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó, Pécs, 2 szobás
Eladó, Pécs, 2 szobás
35 M Ft
648,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 20 538 5891
ReferensiHome Ingatlan
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Pécs, 2 szobás

54 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Uránvárosban, a Hajnóczy utcában egy földszinti téglalakás.

Az ingatlan néhány év teljeskörű felújításon esett át. Ez magába foglalja a villanyvezeték rendszer újra húzását, cserélték ki a nyílászárókat korszerű hőszigetelt műanyagra. Megtörtént a fűtésrendszer korszerűsítése is, így már egy gáz-cirkó kazán biztosítja a meleget. Ezenkívül a konyha és közlekedő közötti falat kivették, így egy légterűvé alakítva a két helyiséget. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben található. A kamra is átalakításra került, így beépítve egy gardrób szekrényt.
Ezen felül az ingatlan 2 kényelmes méretű szobával rendelkezik. Az ingatlanhoz egy alagsori, zárható, saját tároló is tartozik.

A 2 km-es környezetében pedig több egyetemi kar is fellelhető, így akár befektetésnek is jó választás, hiszen jelenleg is egyetemista bérlők élnek bent.

Az ár az ingatlanra, teljes bútorzatára és felszereltségére értendő.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024