Lakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteresLakás eladó Ózd, 48 négyzetméteres
Lakás eladó Ózd, 48 négyzetméteres
11 500 000 Ft
239,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Ózd, 48 négyzetméteres
Lakás eladó Ózd, 48 négyzetméteres
11,5 M Ft
239,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 388 6096
ReferensBogdánfalvi Zoltán
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Ózd, 48 négyzetméteres

48 m2alapterület
2szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Városközpontban, az Autóbusz állomással szemben eladó egy 48 m2-es felújított 2 szobás első emeleti lakás.
Az ingatlan 2 éve lett teljes körűen felújítva: új vízvezeték, új szennyvíz vezeték, új villanyvezeték, új korszerű beépített spot lámpák.
A felújítás során új fém bejárati ajtóval, korszerű műanyag ablakokkal és műanyag redőnyökkel szerelték fel ezt a meglepően tágas otthont. A álmenyezet fölé 10 cm hőszigetelés került, ami egyben hangszigetelés is. A lakás külső falait pedig 3 cm szigeteléssel láttak el belülről, így már valóban egy meleg otthont teremtve ebből az első emeleti lakásból. A meleg vizet néhány éves elektromos bojler szolgáltatja. A hálóban az egyedi álmenyezet és beépített hangulatvilágítás, plusz egy beépített előszobafal is az ár részét képezi.
A takarékos fűtésről jó minőségű gázkonvektorok gondoskodnak. A szobákban laminált padló, az előszobában és a vizes helyiségekben jó minőségű járólap lett lerakva. A terasz műanyag ablakkal lett körbeépítve így itt is van egy főzőfülke, ahonnan a ki lett vezetve a páraelszívó, ahogyan a fürdőből és a mellékhelyiségből is.
A lakás mögött egy garázs is opcionálisan megvásárolható, amiben van villany, szerelőakna és nemrég kapott új tetőt.
Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt gyalog távolságban van: buszmegálló, vasút állomás, posta, iskola, bolt, polgármesteri hivatal, stb.

Az ingatlan per és tehermentes!
Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024