Oroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladóOroszlány 2+1 szobás lakás eladó
Oroszlány 2+1 szobás lakás eladó
16 300 000 Ft
281 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Oroszlány 2+1 szobás lakás eladó
Oroszlány 2+1 szobás lakás eladó
16,3 M Ft
281 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7606
ReferensTelek Bernadett
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Oroszlány 2+1 szobás lakás eladó

58 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

RITKA LAKÁSTÍPUS...
- 1.emelet
- Központi elhelyezkedés
- Erkély
- 58 m2, 2+félszoba
- Szigetelt, tégla épület
- Fűtéskorszerűsített

Vegye igénybe a kormány egyik legújabb, otthonfelújítási támogatását, mely szerint féláron újíthatja fel otthonát 2021. januártól. Ennél a lakásnál ez jól jöhet!

A Dot-Ing Ingatlaniroda Oroszlány főútjához közel, Fürst S.utcában, a Rákóczi úthoz közel kínál eladásra 2 emeletes tégla tömb 1.emeletén, rendkívül jó elosztású, valamint sokféleképp alakítható 58 m2-es, 2 és félszobás lakást. A külső felújítás már megtörtént a házon, vagyis tetőcsere, szigetelés, ablakcsere és fűtéskorszerűsítés, energetikailag ezzel is növelve az értékállóságát. Belső kialakítása, felújítása az új gazdájára vár. Ez valósítható meg családok számára könnyebben a felújítási támogatással. Ahány család, annyiféle otthon varázsolható ebből a lakástípusból!!
A lakásban a tulajdonosok az ablakokat redőnyökkel együtt lecserélték,helyenként szúnyoghálóval, a teljes villanyhálózatot újrahúzták, valamint modern villanypanelekkel szerelték fel. Innentől csak a szépítés, alakítgatás maradt hátra. A szobák parkettái jó állapotúak, cserét nem feltétlen igényelnek.
Saját nagy méretű pince tartozik a lakáshoz.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihírdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljeskörű lebonyolítással,jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Érdeklődni: Telek Bernadett

  • komfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020