Nagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladóNagykáta 2 szobás lakás eladó
Nagykáta 2 szobás lakás eladó
24 200 000 Ft
484 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Nagykáta 2 szobás lakás eladó
Nagykáta 2 szobás lakás eladó
24,2 M Ft
484 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 919 4767
ReferensKiss Mária
Telefonálok

Eladó lakás
Nagykáta 2 szobás lakás eladó

50 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagykátán a központtól 2 percre felújított lakás eladó! Az ingatlan parkosított, csendes helyen, családi házak szomszédságában található! 53 m2-es, 2 különnyíló szobás! 10 éve az összes burkolat és csempe kicserélésre került, valamint a víz és villanyvezetékek cseréje is megtörtént. Idén az egyik szobában és a konyhában ablakcsere is történt, valamint a bejárati ajtó is átcserélésre került. A lakás elosztása kitűnő, a lambériázott, nagy előszobába lépve egy pici társalgó is kialakításra került, majd jobbra a fürdő, mellette a mosdó helyiséget találjuk és vele szemben a nagy szobába érünk. Innen egy fedett 6 m2-es erkély nyílik, ahol a pihenés garantált, mivel egy zöldövezeti parkra történik a kilátás. Az előszobából tovább haladva a másik szobába érünk, ahol a hatalmas tolóajtós gardrób szekrény a vételár részét képzi! Ebből a szobából is csendes, parkosított, zöldövezeti utcára nézünk. Továbbhaladva a szép, jól felszerelt, otthonos konyha/érkezőbe érünk! A konyhabútor, hűtőszekrény és tűzhely a vételár részét képzi! A lakáshoz még tartozik a földszinten egy 1m2-es kis saját tároló is! Garázs bérlésére is lehetőség van!
Minden a közelben pár perces sétányira található: Penny, Lidl, Kormányablak, gimnázium, iskola, óvoda, éttermek, piac, pékség, hentesbolt, bank, szolgáltató helyek, buszmegálló stb.
Közlekedés: Budapest Keleti pu - Szolnok útvonalon vonattal, a környező településekre volánbusszal (Jászberény, Tápiószele, Farmos, Tápiószentmárton, Újszilvás, Tápiószőlős, Cegléd stb.).

24200000 Ft

Referencia szám: LK070896-IT

  • összkomfortos
  • házközponti
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021