Eladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás Nagykanizsa, 2 szobás
Eladó lakás Nagykanizsa, 2 szobás
36 900 000 Ft
519,7 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Nagykanizsa, 2 szobás
Eladó lakás Nagykanizsa, 2 szobás
36,9 M Ft
519,7 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 608 6857
ReferensHohl József
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Nagykanizsa, 2 szobás

71 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsa belvárosához közel, 3 lakásos, zárt udvaros társasházban keresi új tulajdonosát egy teljes körűen és igényesen felújított, tetőtéri lakás. A zárt udvaron belül minden lakáshoz garázs került kialakításra. A garázsok igény esetén megvásáolhatók, azokat a vételár nem tartalmazza! Az egy beállós garázs vételára 5.900.000 Ft, míg a dupla beállós garázs vételára 8.900.000 Ft. A zárt udvarba elektromos kapu segítségével lehet bejutni. Az udvaron belül egy kis üzlethelyiség is található, melynek vételára 10.000.000 Ft.
A lakás felújítása 2022-ben fejeződött be. Megújult a teljes víz és villamoshálózat. A belső tér új hideg- és melegburkolatok kapott. A lakótérben új konyha, új fürdőszoba került kialakításra. A lakásban elhelyezésre került egy klíma, illetve egy további klíma kialakítása is megtörtént. A második klíma felszerelése és beüzemelése megbeszélés tárgyát képezi! A tereket cirkó kazán által működtetett radiátorok fűtik. A nyílászárók hőszigeteltek, műanyag profilszerkezetűek. A lakások tetőszerkezete is megújult, valamint az egész társasház 10 cm vastag homlokzati hőszigeteléssel ellátott. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű, világos szoba, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, közlekedő, wc.
Ha nem szeretne felújítással bajlódni, és szeretne egy belvároshoz közeli, mégis csendes környezetben kialakított lakást vásárolni akár garázzsal együtt is, akkor ne keressen tovább! Az ingatlanra minden állami támogatás, illetve hitel felvehető! A tulajdonos kisebb értékű lakás beszámításának lehetőségétől sem zárkózik el!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023