Mosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobásMosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobásMosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobásMosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobásMosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobásMosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobásMosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobásMosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobásMosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobás
Mosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobás
42 500 000 Ft
348,4 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Mosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobás
Mosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobás
42,5 M Ft
348,4 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 360 0715
ReferensBubla Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Mosonmagyaróvár új építésű, 4+3 szobás

122 m2alapterület
4 és 3 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Exkluzív ajánlat!!! Egyedi adottságú PENTHOUSE!

Mosonmagyaróvár belvárosában, csodás természeti környezetben épülő társasházi lakás eladó.

Mosonmagyaróvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 131912-es számú új építésű, tetőteraszos, körpanorámás lakást.

Jellemzők

A mosonmagyaróvári új építésű lakás jellemzői:

Az A201-es számú, 2. emeleti lakás hasznos alapterülete 121.7 m2 (100.2 m2 lakás + 58.2 és 6.1 m2 tetőterasz)

A lakás helyiségei: nappali-konyha, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba wc-vel, közlekedő, előszoba, háztartási helyiség.

A különleges terület körül ősfás, parkos részek találhatóak. A társasház modern kialakítású, környezetébe teljesen illeszkedő. Így az átadás után garantált a teljes harmónia. Öröm lesz ide haza jönni.

Műszakilag és esztétikailag modern kivitelezés és kiváló minőségű anyagok felhasználása jellemző a társasházak külső és belső kialakítására. Minden épület saját lifttel rendlelkezik amely a legalsó szinttől (pl: mélygarázs) a legfelső szintig használható. A lakások mindegyike nagy méretű terasszal vagy erkéllyel rendelkezik, a legfelső szinten méretes tető teraszok vannak kialakítva.

A 3 épületből felépülő projekt 5600 m2-es telekterülete teljesen parkosítva kerül átadásra, teljesen bekerítve. A lakók több bejáratot használhatnak, hogy a legkényelmesebb legyen a lakásuk megközelítése. Az épületek lépcsőház bejárataira kaputelefonnal felszerelt, kódos rendszerű ajtók kerülnek.

A terület 50%-a alatt teremgarázs lesz kialakítva (A és B épület alatt). A mélygarázsban 66 db gépkocsibeálló készül és a felszínen is lesz parkoló kialakítva. A mélygarázsba fűtött lehajtó lehet lejutni autóval, így télen is biztonságos közlekedés.

A lakások energetikailag kiváló adottságúak. Nagy, 3 rétegű üvegezésű nyílászárókkal szereltek. 10 cm homlokzati szigeteléssel borított ( tartószerkezetnél + 5 cm) szilikonos vakolattal zárt külső falak. Lakások közötti falazat speciális hangszigetelő téglából készül. Aljzatokba lépés-hangszigetelő réteg kerül.

A fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti gázkazánokról működik. A nagy teljesítményű, kondenzációs gázkazánok biztonságosan és olcsón tudják kiszolgálni a lakásokat az igényelt hőmennyiséggel. A fűtés mennyiség minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal mérhető. A meleg-víz folyamatos cirkuláltatása miatt a csap megnyitásával rögtön meleg-víz folyik(nem kell várni hogy meleg legyen).

A lakások átadása 2018 augusztus. Az ár em tartalmazza a mélygarázs vagy kocsibeálló árát. A közművek költségét most a beruházó átvállalja!!!

Amennyiben a 131912-es számú mosonmagyaróvári, új építésű lakás , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018