Eladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobásEladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobás
Eladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobás
20 900 000 Ft
426,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobás
Eladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobás
20,9 M Ft
426,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 399 4363
ReferensNagy István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Mosonmagyaróvár, 2 szobás

49 m2alapterület
2szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

SÜRGŐS! RÉSZBEN FELÚJÍTOTT 2 SZOBÁS PANELLAKÁS KÖZPONTI HELYEN !
Mosonmagyaróváron a városközpontban, egy karnyújtásnyira minden infrastrukturális létesítménytől, csendes helyen, parkra néző kilátással eladó, egy 49 nm hasznos alapterületű, 2 szobás , erkélyes , 3. emeleti részben már felújított panellakás.
Amennyiben Ön befektető aki ilyen lakást keres, vagy fiatal , aki szívesen alakítja még ezt a lakás otthonává a saját igényei szerint, talán pont ezt az ingatlant keresi.Kérem keressenek akár hétvégén is.
LAKÁS:
A keleti fekvésű,rendkívül világos lakás felújítását részben már elvégezte a tulajdonos, kicserélte az összes víz-és villanyvezetéket, felújította a fürdőszobát és a wc-t ,a konyha felújítása is elkezdődött.Kicserélte a beltéri ajtókat is.A 2 szoba padlózata parketta, mely még felújításra vár, illetve a megfelelő konyhabútor kiválasztása szükséges. A fűtés távhőszolgáltatással történik egyedi radiátoros hőleadással, egyedi mérőórákkal felszerelve.A nyílászárók műanyagok.Mivel fűtés korszerűsített tömbről van szó,így a havi fűtésköltség a hűvösebb hónapokban is minimális és a közös költség is mindössze 6000 HUF.
A lakáshoz tartozik az alagsorban egy közös tárolóhelyiség is.
Parkolni a ház mellett kialakított parkolóhelyen lehetséges.
KÖRNYÉK:
Csendes, forgalommentes övezet, új építésű ingatlanok szomszédságában.300 méter sugarú körben minden megtalálható, mint posta , iskola, étterem,rendőrség,bank, élelmiszer bolt , stb, ami a mindennapi élethez szükséges és ezek eléréséhez még csak kocsiba sem kell ülnünk.

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 4. emelet
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020