Miskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcábanMiskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcában
Miskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcában
15 800 000 Ft
287,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Miskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcában
Miskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcában
15,8 M Ft
287,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 439 8153
Referensdr. Rohács Andrea
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Miskolc eladó lakás a Vörösmarty Mihály utcában

55 m2alapterület
2szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Miskolc belvárosában, a Vörösmarty utcán kínálunk eladásra egy teljeskörűen felújított 2 szobás, 55 m2-es, 6. emeleti távfűtéses panellakást. A felújítás érintette a villanyvezetékek, a víz- és a szennyvízrendszer cseréjét, mely során új vízmérő órákat is felszereltek. Az otthon melegéről egyedi mérővel ellátott radiátorok gondoskodnak. Új burkolatok, beltéri ajtók és fokozottan hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A nyári nagy meleget a frissen felszerelt klíma enyhíti. Az ingatlan infrastruktúrája elhelyezkedéséből adódóan kiváló.
Amennyiben nem szeretne bajlódni a felújítással, Önre vár ez a kiváló adottságokkal rendelkező, kulturált lakókörnyezetben elhelyezkedő ingatlan!
Várom hívását, tekintsük meg együtt leendő otthonát, melynek megvásárlásához irodánk teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére!
M163926

Referencia szám: M163926

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 6.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020