Kőszeg új építésű, 2 szobásKőszeg új építésű, 2 szobásKőszeg új építésű, 2 szobásKőszeg új építésű, 2 szobásKőszeg új építésű, 2 szobásKőszeg új építésű, 2 szobásKőszeg új építésű, 2 szobásKőszeg új építésű, 2 szobás
Kőszeg új építésű, 2 szobás
0 EUR
0,0 EUR/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Kőszeg új építésű, 2 szobás
Kőszeg új építésű, 2 szobás
0 M EUR
0,0 EUR/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 20 950 4680
ReferensSimon Zsolt
Telefonálok

Eladó lakás
Kőszeg új építésű, 2 szobás

44 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Elkezdődött a River SPA új építésű lakásainak előértékesítése!

Bevezető áron vásárolhatja meg ingatlanát az első három leendő tulajdonos! Ne maradjon le az akciós lehetőségről!

A lakások vásárlásához igénybe vehetők az újépítésű lakáskedvezmények, mivel a vásárlás új építésű lakás vásárlásnak minősül.

A lakások várható átadása 2024 tavasszal lesz.

A vásárlk igényei szerint egydi fizetési kondtrukciókat kínálok.

 

A RiverSPA 2023 újépítésű luxuslakásai Kőszegen, a Gyöngyös-patak mentén, mind a belvárostól és a vasútállomástól, mind Ausztria határától percekre várják új lakóikat.
A nemzetközileg is elismert építész által megálmodott, modern technológiák felhasználásával és páratlan gondossággal kivitelezett, klimatizált és energiatakarékos ingatlanok 33-137 négyzetméres kínálatukkal egyaránt elégítik ki egyedülállók, párok és családosok igényeit.

Emeljen mindennapjai minőségén: a lakásokhoz közös használatú medence, kerti sütögető, rekreációs övezet és fedett wellness-részleg (szauna, jacuzzi) tartozik.
A parkolást igény szerint fedett autóbeálló biztosítja.

Akár szerelmével pezsgőfürdőzne, akár családjával medencézne, esetleg barátaival grillvacsorázna, innentől el sem kell mennie otthonról.
A RiverSPA előnyös elhelyezkedéséből adódóan Ausztriába ingázók számára is tökéletes otthont biztosít, ezáltal az ingatlan biztos kiadhatósága és várható magas értéknövekedése okán kiemelten ajánljuk befektetők figyelmébe is.

Tekintse meg kínálatunkat és terjedelmesebb műszaki leírásunkat!

A szerkezetet biztosító alapépület tégla építésű.
- Az épületet teljeskörűen felújítjuk, külső hőszigeteléssel látjuk el. A kialakított új külső megjelenés egy modern, elegáns épületet eredményez.
- Új, háromrétegű, fokozott hő- és hangszigetelésű nyílászárók kerülnek beépítésre.
- Új elektromos- és vízhálózatot alakítunk ki.
- Minden lakás külön vízmérő és villanyórával lesz ellátva - illetve kiépítésre kerül későbbi H tarifa igénylése esetére szükséges elektromos kábelezés is.
- A második szinten található lakások tetőcsatlakozásán új és modern technológiájú, fújt hőszigeteléssel bővítjük a tető szigetelését, hogy energiatakarékos lakásokat hozzunk létre.
- Az általunk megadott ár kulcsrakész kivitelezést tartalmaz: szaniterek, csapok és mosdó, elektromos bojler minden lakáshoz, külön klímakészülék a 2.emeleti lakásokhoz, mennyezeti lámpák, kapcsolók-konnektorok, stb. mind a vételár részét képezik.
- A lakások között akusztikailag szigetelt falakat építünk a teljes csend és nyugalom érdekében.
- Természetesen lehetősége nyílik egyedi színvilág összeállítására, burkolatok kiválasztására is beszállítónknál.
- Az ingatlan társasházi okirattal és társasházi formában működik majd, így külön helyrajzi számot kap minden lakás.

 

Érdeklődése esetén kérem, hogy keressen és egy személyes találkozó alkalmával szívesen válaszolok a kérdéseire, a helyszínen megmutatom a lakásokat.

Simon Zsolt


 

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024