Lakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteresLakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteres
Lakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteres
12 800 000 Ft
185,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteres
Lakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteres
12,8 M Ft
185,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 388 6071
ReferensMecseki László
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Komló, a Hegyhát utcában, 69 négyzetméteres

69 m2alapterület
3szoba
panellakás

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálunk Komlón a Hegyhát utcában, liftes házban egy 69 nm-es, erkélyes lakást a 10. emeleten. 3 különnyíló szoba, konyha-étkező, előszoba, fürdő, külön wc. A lakás jó állapotú, bár nyílászárói nincsenek cserélve. Az előszoba, fürdő, konyha, igényes, szép burkolatot kapott, a szobák laminált padlósak. A konyhában tetszetős bútor van, a főzés villanytűzhelyen lehetséges. Mindezek az árban benne vannak.
Ha nem szeret topogást, zörgést a feje fölött, ez a lakás Önre vár!
Az erkélyre kilépve csodálatos panoráma tárul a családi házas részre és a Mecsek hegység lankáira.

Körtvélyes adottsága, hogy zöldövezetben épült, 3 km-re a városközponttól, kis lakóközösségű, mindenhez közel találhatók élelmiszerboltok, pékség, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, játszótér. Egyre több ipari létesítmény épül ezért egyre több munkahely lesz helyben. Körtvélyes közvetlen közelében található a ma már egyre népszerűbb Sikonda, ahol gyógy- és wellness fürdő, gyógy szanatórium, horgásztó, erdei tornapálya, kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. Tágabb környezetében több, ugyancsak gyógyvizeiről ismert település van, és a Mecsek vidéke számos egyéb szabadidős lehetőséget biztosít mindenki számára.
Felmerülhet a kérdés, hogy vajon megéri-e lakást venni Komlón. Közel van Pécs (20 km), rengeteg a zöld terület, van kórház, színház, szuper- és Hipermarket, horgásztó, fürdő, uszoda; aktív a civil és sportélet. Jöjjön nézze meg, érdemes.

Kedves Érdeklődő, a lakás csak készpénzért vásárolható meg! Köszönöm, hogy ezt figyelembe veszed amikor érdeklődsz :-)

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!
H481194
Eladó 3 szobás lakás Komló-Körtvélyes

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024