Kiskunfélegyházai lakás eladó, 55 négyzetméteres, 2 szobás
Kiskunfélegyházai lakás eladó, 55 négyzetméteres, 2 szobás
12 600 000 Ft
229,1 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
12,6 M Ft
229,1 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 628 6007
ReferensArveresnet.hu
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Kiskunfélegyházai lakás eladó, 55 négyzetméteres, 2 szobás

55 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 4 Szobák száma: 2szoba Alapterülete: 55 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 12.600.000 Ft
Minimál ára: 12.600.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Lakás, alapterülete 55 m2, szobák száma: 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 közlekedő, 1 WC, emelet: többszintes, állapot: közepes, fűtés: távfűtés, az ingatlanról készült képfelvétel tájékoztató jellegű. Ingatlan adatai: Tulajdonforma: Fekvése: belterület; Megközelíthetősége; aszfaltos út; Közművesítettsége: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna; Épület jellemzői: Alapozása: beton; Falazata: panel; Tetőszerkezet: lapostető; Anyaga: beton; Padlás, tetőtér: nem beépített; Pince: nincs;

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020