Keszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakásKeszthely eladó lakás
Keszthely eladó lakás
15 800 000 Ft
213,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Keszthely eladó lakás
Keszthely eladó lakás
15,8 M Ft
213,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 796 0687
ReferensDominkó Judit
Telefonálok

Eladó lakás
Keszthely eladó lakás

74 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Keszthely belvárosában felújítandó üzletnek vagy családi háznak is alkalmas ház eladó
Keszthely belvárosában eladásra kínálok egy jól megközelíthető üzletnek és vagy csalási háznak is kialakítható , felújítandó épületet.
Teljes leírás
Keszthely történelmi belvárosában kínálom eladásra a kastélyhoz illetve a sétálóutcához is közel található üzletnek és családi háznak is megfelelő ingatlant.

Az épület jól megközelíthető a város minden pontjáról , egy kellemes sétával könnyedén elérhető a Balatonpart és a város minden látványossága.

A házhoz közel van a gyógyszertár valamint bevásárlási lehetőségek is. A lakóház régi nagypolgári hangulatot áraszt , található benn egy jól hasznosítható pince, napfényes világos , felújítás után kedves szép otthont lehet kialakítani belőle, de elhelyezkedési miatt akár jól jövedelmező üzlet is lehet.
Ha felkeltette érdeklősését hívjon bizalommal!
Dominkó Judit

  • gáz (cirko)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019