Győr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladóGyőr 2+1 szobás lakás eladó
Győr 2+1 szobás lakás eladó
27 990 000 Ft
444,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Győr 2+1 szobás lakás eladó
Győr 2+1 szobás lakás eladó
28 M Ft
444,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 603 0380
ReferensDömötör Gábor
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Győr 2+1 szobás lakás eladó

63 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Győr belvárosától tényleg karnyújtásnyira, Nádorváros első utcájában keresi új lakóit egy csupa szív lakás.

A földszinten található ingatlan minden porcikájából sugárzik, hogy szeretettel, jó ízléssel formálták, alakították, mire elnyerte a mostani, igazán élhető formáját. Az előszobából egy tágas, napfényben úszó konyhába lépünk, ahol modern, letisztult bútorok vannak. Innen jutunk a tágas, szintén világos nappaliba, ahol egy kandalló szolgáltatja a kiegészítő fűtést, és a romantikus hangulatot.

Egy okos megoldással a nappaliból le lett választva egy hálófülke, ahol elfér egy franciaágy, és egy praktikus gardrób is helyet kapott. A nappaliból nyílik egy másik teljes értékű szoba, aminek ablakai az élettérhez hasonlóan egy csendes, belső udvarra néznek.

Ebből a szobából nyílik a fürdőszoba, a konyhából pedig egy mindent elnyelő kamra. Az udvaron egy autó parkolására van lehetőség, de a lakáshoz tartozik egy külső tároló helyiség is, amiben jelenleg a kandallóhoz szükséges fát tárolják, de ha kiürítik befér egy autó is. Mivel ez benne van az árban, így lesz ez a lakás egy igazi jolly joker megoldás.

Az ingatlan teher, per, és igénymentes, komoly ajánlat esetén szinte azonnal költözhető, az ára irányár, bomba jó helyen van, felmerül a kérdés, hogy mi kellhet még! Egy hívás öntől! Ne habozzon, legyen ez a karácsonyi ajándék a fa alatt!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019