Eladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobásEladó lakás, Göd, 3 szobás
Eladó lakás, Göd, 3 szobás
68 500 000 Ft
925,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Göd, 3 szobás
Eladó lakás, Göd, 3 szobás
68,5 M Ft
925,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5618
ReferensBíró-Csitári Tünde
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Göd, 3 szobás

74 m2alapterület
3szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok Felsőgödön a Várdomb lakóparkban egy 74nm -es társasházi lakást!

A lakópark zárt rendszerű, elektromos kapuval ellátott. A kert gyönyörűen gondozott, parkosított, modern játszóteret építettek ahová biztonságban engedhetik a szülők a gyermekeiket.
Az épület három szintes, akadálymentesített feljáróval lett kialakítva, a lakás az első emeleten, szépen karbantartott lépcsőházból lifttel is megközelíthető.
Parkolási lehetőség közvetlenül a házak mellet lehetséges.
A lakásba belépve egy előszoba fogad, innét nyílik két 10nm - es szoba, a háló illetve egy gardróbnak berendezett helyiség. A folyosó másik oldalán, mellékhelyiség+ kézmosó, és a fürdőszoba, ahol a méretéből adódóan egy nagy fürdőkád, és a háztartási gépek is helyet kaptak.
Tovább haladva érünk a 27nm-es szép nagy , világos nappaliba, ahonnét egy 8 nm - es terasz biztosítja a nyugodt kávés perceket, illetve a kilátást a Pilisi hegyekre. A nappali, étkező egy légterű plusz a konyha, ami egy praktikusan kialakított részét képezi. A gépesített konyha a vétel ár részét képezi.
A fűtást és a melegvizet ( Western Star) tip. gázcirkó, a hűtést klíma biztosítja. A közös költség: 15400.-Ft/ hó, ami tartalmazza a ( lift karban tart., park gondozás, kapu működése, stb.) .

A 2.számú autó út forgalmát a lakópark garázs sora teljes mértékben megszűri!
A lokáció kitűnő, iskola, óvoda, orvosi rendelő, Spar, Volán busz, vonat Szob- Nyugati pályaudvar, A Duna part 10-15 perc alatt gyalogosan elérhető.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását:
-ingyenes hitelügyintézés (CSOK, CSOK PLUSZ és Babaváró ügyintézése is.)
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-energetikai tanúsítvány elkészítése

További információért forduljon Hozzám bizalommal akár hétvégén is!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024