Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres
Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres
18 700 000 Ft
287,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres
Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres
18,7 M Ft
287,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 402 8062
Referensdr.Konja Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres

65 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Esztergomban eladó egy 65 nm-es 3 szobás 3. emeleti szépen felújított lakás a Szalézi utcában.

A házat, amelyben a lakás található a 2000-es évek elején teljesen felújították és átalakították. Az építés anyaga tégla, fűtése gázfűtés. A lakás napfényes és világos.
Fűtése tehát kondenzációs gázkazán, amely adja a meleget és a meleg vizet is. A víz, és a villany is egyedi fogyasztás alapján fizetendő. Az ingatan 2019.-évben felújításon esett át, amely érintette valamennyi nyílászárót, a burkolatokat, és a festést, illetve a lakás új kazánt kapott, ezzel egyidejűleg a kéményt is felújították.
Az ablakokon redőny van, illetve a konyhai ablakon szúnyogháló.
A lakás beosztása ideális. Két tágas nagyszoba, és egy kisebb szoba szolgálja az ott lakók kényelmét. A két nagyszoba egyik fala szinte teljes hosszában nyílászárókkal fedett, ezért egész nap világosak. Mindkét szobához egy-egy francia erkélyre tartozik. Ezek méretüknél fogva teregetésre és tavasszal virágosításra alkalmasak.
A lakáshoz tartozik egy nagy, mintegy 9 nm-es saját tároló is. A parkolás a ház előtt lehetséges, ingyenesen. A közelben van buszmegálló, és bevásárlási lehetőség is. A környék nyugodt, csendes, nem messze, a Strázsa hegyre lehet kirándulni..
A lakás energetikai tanúsítványa rendelkezésre áll, ebben a minősítés EE, azaz az átlagosnál jobb. Ez az adat is bizonyítja, hogy a lakás szigetelése és fűtési rendszere korszerű ezért ideális a rezsi költség is, de a költség természetesen a fogyasztástól is függ. A lépcsőház rendezett és tiszta, nemrégiben cserélték ki a portálokat és a bejárati ajtót, valamint a lépcsőházat is kifestették. A lakóközösség vigyáz a közös tulajdonú területekre, és a ház környékére. A házzal szemben van egy játszótér, és padok ahová a tavasz közeledtével ki lehet ülni. A lakásban az étkezés a nagyobb szobában egy étkező sarok kialakításával megoldható, a konyhában a lecsukható asztal van, ami a helytakarékosságot szolgálja.

A burkolatok és a lakás berendezése fiatalos, merész, összességében nagyon kellemes benyomást nyújt.

Amennyiben mindezekről Ön is szeretne meggyőződni időpont egyeztetés miatt hívjon a hét bármely napján.

VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS INGYENES!
Díjmentes Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre térítésmentesen! A vásárláshoz Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) is igényelhető a megfelelő feltételekkel!
Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra.

18700000 Ft
Érd.: dr.Konja Krisztina


Referencia szám: LK503557

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020