Budapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XXI. kerület cím nincs megadva
Budapest, XXI. kerület cím nincs megadva
32 900 000 Ft
715,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, XXI. kerület cím nincs megadva
Budapest, XXI. kerület cím nincs megadva
32,9 M Ft
715,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 329 4529
ReferensHegedűs Tibor
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XXI. kerület cím nincs megadva

46 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

***CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!!***
Csepelen, az Árpád utcában 2 szobás, 5. emeleti, napfényes, jó elosztású, igényesen felújított panellakás eladó !
A szobák parkettásak a többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegét a távhőszolgáltató biztosítja, az összes közüzemi fogyasztás (fűtés, hideg, meleg víz és áram) elszámolása egyedi mérőórák alapján történik.
Nappaliban klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A konyha ablakos, ezáltal természetes fényt kap, és szellőztetés szempontjából is előnyös.
Szép világos a lakás élhető méretű szobákkal.
Az épület előtt kialakított parkolóban ingyenes a parkolás.
Azok figyelmébe ajánlom, akik egy remek kialakítású, kis rezsiköltséggel rendelkező lakásban képzelik el az otthonukat, illetve befektetőknek, mert kiadás szempontjából is tökéletes választás !
Az ingatlan Bérlővel, vagy Bérlő nélkül is azonnal birtokba vehető.
Kiváló környék, a házból kilépve két perc távolságra mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet.
A közlekedésre sem lehet panasz, rengeteg buszjárat és a HÉV is pár percen belül elérhető.
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.Referenciaszám: M269108

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024