Budapest, XX. kerület Zobor utcaBudapest, XX. kerület Zobor utcaBudapest, XX. kerület Zobor utcaBudapest, XX. kerület Zobor utcaBudapest, XX. kerület Zobor utcaBudapest, XX. kerület Zobor utcaBudapest, XX. kerület Zobor utcaBudapest, XX. kerület Zobor utca
Budapest, XX. kerület Zobor utca
23 990 000 Ft
799,7 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest, XX. kerület Zobor utca
Budapest, XX. kerület Zobor utca
24 M Ft
799,7 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 50 123 4711
ReferensVenti Verdi Kft.
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XX. kerület Zobor utca

30 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

TÉGLA ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁS CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, A VÁROSKÖZPONT KÖZELÉBENA lakásban a nyílászáró műanyag, a bejárati ajtó biztonsági és több ponton záródik.

Az ingatlan fenntartása kedvező, a közös költség mindössze 8700 ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, a szemétszállítás díját, a ház biztosításának díját is. A fűtésátalány 10.000 Ft, minden közmű egyedi mérőórákkal rendelkezik.

Különlegessége, hogy kizárólagos használatú, 20 nm nagyságú, műfűvel burkolt kertrésszel/terasszal rendelkezik, és tartozik hozzá egy 5nm nagyságú, zárható tároló is.A konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezi.A lakás kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a városközpont és annak minden kényelmi szolgáltatása elérhető legyen.Közlekedés szempontjából kiváló, 224/224E jelzésű autóbuszokkal a Boráros Tér 15 percen belül megközelíthető.Az ár irányár!

Az ingatlan 1/1 tulajdonban van.

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024