Eladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobás
Eladó, Budapest, 1+2 szobás
25 000 000 Ft
471,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 1+2 szobás
Eladó, Budapest, 1+2 szobás
25 M Ft
471,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3805
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensDobránszky Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 1+2 szobás

53 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ XX. kerületben, kiváló tömegközlekedéssel megközelíthető, 53 nm-es panellakás. Az ingatlan kiváló elrendezésű, a nappalitól és nagyszobától szeparáltan található a két félszoba. A lakás tökéletes megoldás akár többgyerekes családok számára is.
Csöndes lakás, a félszobák a parkra néznek. Az ingatlanban beépített szekrények találhatók, illetve a felújítás során új nyílászárók kerültek beépítésre.
A lakáshoz tartozik egy megosztott tároló is, ami az épületen belül található. Parkolás a ház előtt és a környéken is ingyenes.
Az ingatlan kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel is: a közelben áll meg a 151-es, 148-as, 23-as, a 23E és a 36-os busz, illetve az 51-es, 52-es villamos és a H6-os HÉV is.


További információval kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.
immo1.hu/adatvedelem
Várom megtisztelő hívását!

  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020