Budapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útjaBudapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útja
Budapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útja
24 500 000 Ft
680,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útja
Budapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útja
24,5 M Ft
680,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 380 7235
ReferensEsztergomi László
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Nagy Lajos király útja

36 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ a XIV. kerületben, a Nagy Lajos Király útján, egy 2. emeleti 36,4nm-es lakás egy a ’90-es években épült, 92 lakásos kulturált, és jó műszaki állapotban lévő Liftes társasházban. A csúsztatott zsalus épület modern hőszigetelést kapott 2 éve, valamint a tető is újra lett szigetelve.

A lakást magát, pár évvel ezelőtt saját részre felújították. Ennek során a homlokzati ablakokat és a bejárati ajtót is cserélték. A radiátor testek is új egységek. Az épületben központi kazán üzemel. A jó állapotú laminált parkettával borított /19,8nm-es/ nappali ugyan a főútra néz, de nyitott ablakok mellett is mérsékelten zajos csak, és fák lombkoronáit látjuk a lakásban ülve. A villamos párnafáit a közelmúltban kompletten cserélték, illetve a síneket is felújították, így a hálózat előnyeit érezhetjük csak. A szemközti épületek távolsága, illetve a fák volta miatt privát zónában érezhetjük magunkat. A függőfolyosón, a bejárat felől, is csak egy lakás lakói közlekednek el az ajtónkon túl. A lakás fekvése DNY-i, belmagassága 2,75m. A közlekedőből nyílik a tágas étkezős konyha is, valamint a kádas fürdőszoba, valamint egy beépített szekrény kapott itt helyet.

Ugyan van saját gázóra a lakásban, de a 30700 Ft-s közös költség a szokásos dolgokon felül /felújítási alap, szemét szállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, liftkarbantartás, kertgondozás, és közös képviselet díja/ az összes fogyasztást tartalmazza /az áramon kívül/. Nincs külön vízóra egyelőre, de kialakítható. A kábelszolgáltató a házban a UPC.

A környék infrastruktúrája kiváló, a lakás közvetlen közelében az 3-as, 62-es és 69-es Villamosok, valamint a 3,32 és 62-es Buszok megállói elérhetőek. Autóval a parkolás a tulajdonosoknak a környék közterületén éves 2500 Ft-s matricával megoldott.

A fent leírtakat figyelembe véve a lakás kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy valóban azonnal költözhető, felújított és meglepetések nélküli fiatalos otthont szeretnének maguknak egy jól karbantartott Liftes társasházban, ami autóval és közlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen van. Az ingatlan per- igény- és tehermentes.

A 24,5 M Ft-s lakás ára irányár, az alku lehetősége adott. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék estén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020