Budapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobásBudapesti, Rákosfalva, 1+1 szobás
Budapesti, Rákosfalva, 1+1 szobás
28 500 000 Ft
619,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti, Rákosfalva, 1+1 szobás
Budapesti, Rákosfalva, 1+1 szobás
28,5 M Ft
619,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 1 700 9399
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensBiróczki Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti, Rákosfalva, 1+1 szobás

46 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálom Budapest 14. kerületben található 46 nm-es, 7. emeleti felújítandó lakást. Két külön bejáratú szobával rendelkezik, amihez egy konyha, gardrób, fürdőszoba Wc-vel is tartozik, illetve egy 5 nm-es saját tároló a pincében. Nyílászárók cserélve lettek, a fűtés egyedi mérőórás. A lakás egy panelprogramban részt vett társasházban található, zárt lépcsőházzal, illetve folyosóval. A lakás akár azonnal költözhető vagy befektetési céllal is megvásárolható a külön bejáratú szobák miatt, könnyen albérletbe is kiadható.
A környék nagyon jó, Rákosfalva közkedvelt részén, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, egyetem a közelben.
Buszmegálló, hévmegálló, Örs vezér tere, elérhető távolságban.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához CSOK , babváró, illetve kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. M177470

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M177470

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 7.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020