Budapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utcaBudapest, XIII. kerület Visegrádi utca
Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca
90 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca
Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca
90 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 458 6371
ReferensHorváth Andrea
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIII. kerület Visegrádi utca

77 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

AZ ÚJLIPÓTVÁROSI RÓMAI-KERT LAKÓPARKBAN LEGFELSŐ EMELETI PENTHOUSE JELLEGŰ LAKÁS 44 M2 PANORÁMÁS TERASSZAL ELADÓ!


XIII.kerület egyik közkedvelt újszerű lakóparkjában, a Római-kert Lakóparkban kínálunk eladásra amerikai konyhás nappalival+ hálóval rendelkező, 57, 5 m2 alapterületű PENTHOUSE JELLEGŰ lakást+44 m2 panorámás teraszt .

A házról:
A lakóház együttes a XIII. kerületben, a Cézár Ház szomszédságában, a 3-as metró vonalára esik. A lakóparkot alkotó nyolc ház és az azokat körülölelő hatalmas kertek 8000 négyzetméternyi területen fekszenek. A 380 lakás 50.000 négyzetmétert tesz ki. A komplexumban a legkülönfélébb méretű és típusú lakások állnak rendelkezésre: kezdve az egyszerű stúdióktól, a kertkapcsolattal rendelkező apartmanokon át a Penthouse luxuslakásokig. A lakók kényelmét szolgálja a több szintes, 400 férőhelyes garázs, valamint az éjjel-nappali biztonsági- és portaszolgálat is. A hatalmas kertben a gyermekek számára több játszótér is épült, melyek nagy zöldterületet és megannyi szórakozási lehetőséget kínálnak az itt lakó családoknak. Az utcaszint fölé nyúló, lépcsőzetesen kialakított kert, gyönyörű, zölden leomló zuhatag benyomását kelti. A kikövezett ösvények, a padok és a kertben csörgedező patak barátságos, kellemes hangulatot teremtenek.

A lakásról:
A tulajdoni lapon 57, 5 m2 +44 m2 terasz! A lakás 2017-ben lett teljeskörűen felújítva, mely során a tulajdonos a prémium minőséget tartotta szem előtt. Nagy igényeséggel választotta ki a Valentino járólapokat, a fürdőben lévő királykék Valentino csempéket, a konyhában a magasfényű olasz konyhabútorokat (hozzá a Franciaorszából hozatott mozaik csempét) ,a gyönyörű Versace ,és Martburg lemosható tapékat! Amerikai konyhás nappaliból, hálóból, külön fürdő, külön WC-ből álló lakás praktikus elrendezésű, rendkívül világos, délkeleti tájolású.Minden szobából kijárat nyíilik a teraszra, melyről csodálatos panoráma tárul elénk a Szabadság -hegy és a város irányába!A lakáshoz tartozik külön helyrajziszámon lévő teremgarázshely és tároló is! (A garázs ára 5 000 000 Ft, a tárolóé 1 500 000 Ft). Az ingatlan tehermentes, rövid határivől költözhető!

A közlekedésről:
Metró M3
Busz 15 115
Éjszakai 950 950A
Troli 75 79

Referencia szám: LK468109

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 9.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020