Budapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobás
Budapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobás
64 000 000 Ft
2,1 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobás
Budapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobás
64 M Ft
2,1 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 536 8518
ReferensMona Edit
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti új építésű eladó lakás, Vizafogó, 1 szobás

31 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapesten a XIII. kerületen belül kiemelt övezetnek számít a Duna melletti Vizafogó. Ebben a miliőben épül a Duna Terasz Grande. Itt eladó egy földszinti 31,5 m2-es ingatlan, melyhez kapcsolódik egy 13,98 m2 terasz és egy 47,21 m2 alapterületű kert, amit az ingatlan mindenkori tulajdonosa térítésmentesen és kizárólagosan jogosult használni. A lakás, lakáselőtérből, étkező, fürdő, konyha, valamint nappali helyiségekből áll. Az ingatlan 100 %-ban kész van, de még nem rendelkezik használatbavételi engedéllyel. A képek illusztrációk.
Prémium épített környezet, nagy természetes terek, hajókikötő, esti séták a Duna-parti sétányon, közös grillezés a tetőteraszon vagy vacsora a saját erkélyen. A helyszín - autóba pattanva - mindössze 10 percre fekszik a belvárostól, de a gépkocsi kifejezetten csábító alternatívája az M3-as metró vagy a fejlett kerékpárút-hálózat.
Amennyiben lakáshitelre, CSOK-ra, Babaváró támogatásra vagy bármilyen más hitelre van szűksége, kedvező feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vevőink részére minden szolgáltatásunk INGYENES.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024