Budapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utcaBudapest, XIII. kerület Tisza utca
Budapest, XIII. kerület Tisza utca
124 990 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Budapest, XIII. kerület Tisza utca
Budapest, XIII. kerület Tisza utca
125 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 50 115 7699
ReferensGelegonya Csilla
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XIII. kerület Tisza utca

91 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budapest 13. kerületében, Újlipótvárosban, 2003-ban épült társasház 3. emeletén, egy 91 nm-es, 2+2 félszobás, udvari nézetű, tehermentes lakás, 6 nm-es, erkéllyel, klímával! Garázzsal, külön tárolóval.

Az ingatlan kiemelt előnyei:
- TOP lokáció, a 3-as metró megállója 4 perc sétára található.
- Nagyon jó műszaki állapotú felépítmény.
- Rendezett, megtakarításokkal rendelkező társasházi háttér.
- Gazdaságos fenntarthatóság, alacsony rezsi.
- Van egy 45 nm-es, egybefüggő, napfényes élettér.
- Kilátás egy zajmentes, zöld fákkal takart kertre.
- Saját parkoló + az utcán kerületi lakosoknak fenntartott, védett időszak.

A felépítmény 2003-ban épült, beton alapra, tégla falazattal, -1. emelet, földszint és 5 emelet szintkiosztással. A homlokzat dryvitos szigetelést kapott. A társasház zárt lépcsőházában szintenként 5, összesen 25 lakás került kialakításra. Az épület kifogástalan műszaki állapotának köszönhetően, az elmúlt években keveset kellett költenie a közösségnek felújításra, így a társasház megtakarításokkal rendelkezik. Az elmúlt években megtörtént a kaputelefon és bejárati ajtó korszerűsítése. A lakók biztonságáról kiépített kamerarendszer gondoskodik. Az U alakú épület, zárt udvart fog közre, melyet kertész tart rendben.

Az eladó lakás a 3. emeleten található és a zárt lépcsőháztól több ponton záródó biztonsági ajtó választja el. A 45 nm-es, amerikai-konyhás nappali kellemes, tágas élettér a mindennapokban és a 5 nm-es, udvari nézetű erkéllyel kiegészítve, remekül szolgál a családi rendezvények alkalmával is. Számos különleges világítás technikai eszköz gondoskodik a helyiség megfelelő hangulatáról. Az ablakos konyhából, praktikus polcrendszerrel szerelt kamra érhető el. A nappalit ajtó választja el a közlekedőtől, ahol egy dolgozó sarok került kialakításra és amin keresztül közelíthetjük meg a szülői hálót, a fürdőszoba + WC helyiséget és a két félszobát. Az ingatlant, az eredeti tervek alapján, nappali + két szobás lakásként adták át, a jelenlegi alaprajzi elrendezést a mostani tulajdonosok alakították ki. Az építéskorabeli alaprajz alacsony költségen visszaállítható.

A szobák aljzata laminált parkettával fedett, az egyéb helyiségek kerámia lappal burkoltak. Az elmúlt évben a külön WC és a fürdőszoba átfogó felújításon esett át, melynek során megtörtént a burkolatok és a szaniterek cseréje. A vizes helyiségekben és a konyhában elszívó berendezések növelik a komfortérzetet. A lakás ablakai hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnnyel szerelve.

A fűtésről és a használati meleg víz-ellátásról a ház központi kazánja gondoskodik, a hőleadók lapradiátorok, a fürdőben törölköző szárítós radiátor üzemel. A fűtés átalány díja, a jelenlegi használat mellet, 16.120,- Ft/hó. A közös költség 29.000,- Ft/hó, melyben benne van, a külön tárolóra és a garázsra eső közös költség, a közös kert gondozásának díja, valamint a felújítási alap is. Az egyéb szolgáltatók felé fizetendő díj, fogyasztás alapján kerül elszámolásra.

A vételáron felül kötelezően megvásárolandó a szinten található, saját helyrajzi számmal rendelkező, 3 nm-es tároló, valamint a -1. emeleten kialakított, teremgarázs beálló hely. Az árakról telefonon tudok további tájékoztatást adni.

Tehermentes!
Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024