Budapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utcaBudapest, XIII. kerület Kresz Géza utca
Budapest, XIII. kerület Kresz Géza utca
48 500 000 Ft
702,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, XIII. kerület Kresz Géza utca
Budapest, XIII. kerület Kresz Géza utca
48,5 M Ft
702,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2811
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensFogarasi Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIII. kerület Kresz Géza utca

69 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Újlipótvárosban, patinás társasházban egy polgári, világos, utcai-udvari nézetű, felújítandó lakás kiváló Ft/m2 áron.
A lakás felújítandó műszaki állapotú (régi nyílászárók, gázkonvektorok). Kiváló alaprajzi elrendezésének és a tégla válaszfalazatnak köszönhetően számos nagyszerű átalakítási lehetőséget is magában rejt; a lakás jelenleg 2 szobás, de könnyedén 3 szobássá, vagy két külön lakássá alakítható, vagyis a falak részleges mozgatásával optimális elrendezésű belvárosi luxuslakássá vagy 2 külön lakásosra is átalakítható!
A környék hangulatát az Újlipótváros pezsgő belvárosi közelsége jellemzi. Az épület a WestEnd bevásárló központtól, a Szt. István körúttól és a Duna-parttól is pár száz méterre található. Az épület hívóliftes, kívül-belül jó állapotú, ideális helyszíne egy szép otthonnak!
A 3 m feletti belmagasságnak köszönhetően az ingatlan kifejezetten tágas és bőséges teret ad az elegáns enteriőr kialakítására is!

  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020