Budapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobásBudapesti, Vizafogó, 1 szobás
Budapesti, Vizafogó, 1 szobás
24 500 000 Ft
1,6 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti, Vizafogó, 1 szobás
Budapesti, Vizafogó, 1 szobás
24,5 M Ft
1,6 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 788 2650
ReferensP
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Vizafogó, 1 szobás

15 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a XIII. kerületben egy 24 nm-es, jó állapotú, zöld udvarra néző, földszinti garzon lakás a méltán népszerű Vizafogó városrészben egy rendezett társasházban, akár teljes bútorzatával együtt.

A folyamatosa karbantartott lakás 3,9 méteres belmagasságát kihasználva a tágas szobát egy 9 nm-es galériával bővítették ki. A konyhában pedig további 3 nm-es galéria lett kialakítva ideális pakolási felülettel.

A lakás melegéről egy 2 éves gázkonvektor gondoskodik, míg a fürdőszobában egy kényelmes sarokkád teszi teljessé az otthon kényelmét.

A fenntartási költségek alacsonyak, mivel minden egyedi fogyasztás alapján fizetendő.

A társasház rendezett és folyamatosan karbantartott, csendes környezetet biztosítva lakóinak. Szomszédok kedvesek, a lakóközösség kiemelkedően jó.

A társasházban lehetőség van rövidtávú kiadásra is, így befektetésnek is kiváló választás lehet.

A lakás elhelyezkedése kiváló, mindössze 2 percre található a Göncz Árpád városközpont metróállomás, az Árpád híd pesti hídfőjénél található busz, - és villamosmegállók és 10 perc sétára a Dunapart.

A lakás tehermentes és 1/1 tulajdoni hányaddal rendelkezik.

Bővebb információért keressen bizalommal a hét bármely napján!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.

Referenciaszám: M272439

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024