Eladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás
23 700 000 Ft
948 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás
23,7 M Ft
948 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 20 771 7245
ReferensKenessey Judit
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Angyalföld, Budapest, 1 szobás

25 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!

Eladó lakás Angyalföldön a Szent László utcában! A lakás közepes állapotú társasházban található, a nyílászárók cserélve lettek illetve a fürdőszoba részben felújított. A ház az 1920-as években épült gáz konvektoros fűtéssel. Alapterülete 25 nm, a szobához galéria tartozik. Fenntartási költsége igen alacsony, a közös költség 8000 forint. Parkolás az utcában megoldható.

Referenciaszám:M248069Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024