53 500 000 Ft
849,2 E Ft/m2
  • Térkép
53,5 M Ft
849,2 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 559 1276
ReferensSipos Edit
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 63 négyzetméteres

63 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Újlipótvárosban egy frissen felújított, 60 nm-es 2 szobás nagypolgári lakás.
A ház anyagi körülményei rendezettek, közös terei frissen felújítottak, bejáratának belső oldalait képzőművészeti ritkaságok díszítik.
Központi elhelyezkedése ellenére a lakás csendes, belső udvarra néz; az ablakokat és az ajtót kovácsoltvas rács védi.
Az eszközölt átalakítások miatt és nyugati, délnyugati fekvése miatt a lakás egyik oldala csak ablak és ajtó, tehát fényes és világos, az ablakba és a gangra kiültetett virágok is nagyon szeretik a sokáig tartó napsütést.
1,5 évvel ezelőtt fejeződött be a teljes körű felújítás, amelynek során a szó legszorosabb értelmében minden felújításra került, a vezetékektől kezdve a vizes blokkokon át minden.
Az alapvetően gyöngyszínű szobák egymásból nyílnak, a háló szomszéd felőli oldala hang-, és hőszigeteléssel ellátott, mindkét szoba és az előtér is álmennyezetet kapott, energiatakarékos égőkkel és beépített világítással, csodás új padló burkol minden padlót, hófehér szegélyekkel, minden helyiségben. A nappalihoz teljesen új beépített szekrényt kap majd az új lakó, vadonatúj előszoba bútor és tükrös rakodós szekrényke várja az utánunk itt lakót és főzni is az új konyhabútor, beépített elszívó és konyhai gépek segítségével lehet majd. A fürdő és a WC külön helységben található, lichthof-ra nyíló ablakokkal, a fürdőben külön szellőztetési lehetőséggel ellátva. Minden fogyasztásmérő új, a villanyóra digitálisra cserélt, még a cirko is a legújabb EU-s elvárások szerinti és a legmodernebb technikájú (kéménybéleléssel, külön biztonsági relével, természetesen), tökéletesen kiszolgálva minden igényt. Tisztasági festés nélkül is, gyakorlatilag azonnal költözhető.

Irányár: 53,5 M Ft

Kérem, hogy csak olyanok érdeklődjenek, akiknek komoly a vételi szándékuk.
Tisztelettel kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 5. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024