Budapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladó
Budapest 2 szobás lakás eladó
84 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapest 2 szobás lakás eladó
Budapest 2 szobás lakás eladó
84 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 70 946 4905
ReferensVenczel Tibor
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 2 szobás lakás eladó

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó XIII kerület, Újlipótvárosban egy 65 m2 es, tégla építésű 2 szobás, 5. emeleti felújított lakás.
Épület: Az 1920- ben épült, 5 emeletes társasház,körfolyosós. A lakások az utcára és a belső udvarra néznek. A közös költség összesen 16 ezer forint /hó, amibe beletartozik a a takarítás a csatorna díja, továbbá a szemétszállítási díj és házfelújítási alap, valamint a lift is.
Lakás: Az 5 emeleten elhelyezkedő - 2019 ben teljes körűen felújított - 2 szobás lakásba belépve az előszobába találjuk magunkat, ahonnét tovább haladhatunk a nappaliba, melyből egy belső szoba nyílik, ami viszont a füdőszobára, mely a wc –t is magába foglalja .
Az utcára néző nappali tágas, világos . Csendessége pihenésre alkalmassá teszi a lakást. Az utca zaja egyáltalán nem érzékelhető a lakásban a kiváló nyílászáróknak és a szigetelésnek köszönhetően.
Műszaki: A lakás felújított , cirkó fűtésű, egyedi mérővel, évi egyszeri kompenzációval. Hőszigetelt új nyílászárók teljesen új burkolat, felcsiszolt parketta és festés teszi azonnal költözhetővé a lakást
A közös költség havi 16.000 forint, mely magába foglalja a szemétszállítási, lépcsőháztakarítási csatorna használat és lifthasználati díjat is és a házfelújítási alapot valamint a ház biztosítását is.
Finanszírozás : A lakás per és tehermentes, így akár banki hitel igénybevételével is megvásárolható.
Környék és közlekedés: A lakást magába foglaló társasház a körút közelében helyezkedik el. Gépkocsival való megközelíthetősége és tömegközlekedési paraméterei egyaránt kiválóak. ( 4 es és 6 os es villamos, 3- as metró, továbbá buszok, trolibuszok biztosítják, hogy akár Budára, akár a belvárosba 5 percen belül eljusson az itt lakó.
Olyan vevő számára ajánlom, aki a csendes, biztonságos lakás nyugalmát ötvözni szeretné a kiváló közlekedési lehetőségekkel és a hétköznapi élethez szükséges szolgáltatások gyors beszerzésével.
Ha az ingatlan vásárlásához CS.O.K.-ra vagy hitelre van szüksége, hitel tanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Hasonló ingatlanokért látogasson el honlapunkra.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 5.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019