Budapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utcaBudapest, XII. kerület Márvány utca
Budapest, XII. kerület Márvány utca
67 500 000 Ft
750 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Márvány utca
Budapest, XII. kerület Márvány utca
67,5 M Ft
750 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 682 7084
ReferensCzeglédi Lászlóné
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XII. kerület Márvány utca

90 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szereti a városi pezsgést, de a családi fészek legyen csendes?
Szereti a magas belmagasságú, régi stílusú lakásokat?
Csöndes helyet keres az irodájának?
Van megoldás!
Eladásra kínálok egy 1. emeleti, 3 szobás, 340 cm. belmagasságú, 91 nm-es lakást Budapest XII. kerületében, a Márvány utcában. A ház jó állapotú, 4 emeletes, liftes.
Az első emeleti lakásba belépve a nagy, étkezős konyhába jutunk, ahonnan egy közlekedőn keresztül érjük el a többi helyiséget. A lakásban 3 szoba található (13, 15, 25 nm-esek), melyek külön nyílnak a közlekedőből, de a 15 és 25 nm-es szoba egybe is nyitható. Az ingatlanban külön fürdőszoba és Wc, valamint egy kamra is található. A házban van tároló helyiség is, a lakáshoz tartozó kb. 5 nm nagyságú. A nagy belmagasságnak köszönhetően az ingatlan alkalmas galériák kialakítására is. A fűtést és a melegvizet egy saját kombi cirkó biztosítja. A fűtési költség havi átlagban 13 000 ft. Közös költség: 23 600 ft, melyben a vízdíj is benne van.
Parkolási lehetőség az utcán, mely fizetős övezet.
A tömegközlekedés és az infrastruktúra kiváló. Budapest Alkotás utca gyalog 1-2 perc, ahonnan számos Bkk járattal akár Buda bármely része, akár a pesti oldal elérhető. Bevásárlóközpont, mozi, iskola, óvoda, bölcsőde a környéken megtalálható.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon, minden nap (hétvégén is) 8-20 óra között.

  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020