Budapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, NémetvölgybenBudapest 2 szobás lakás eladó, Németvölgyben
Budapest 2 szobás lakás eladó, Németvölgyben
49 500 000 Ft
668,9 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest 2 szobás lakás eladó, Németvölgyben
Budapest 2 szobás lakás eladó, Németvölgyben
49,5 M Ft
668,9 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest 2 szobás lakás eladó, Németvölgyben

74 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, városi régiójában, Krisztinavárosban, a Déli pályaudvar közelében található. Erre közlekedik a 17-es, 59-es, 61-es villamos, valamint a 21-es, 39-es, 139-es busz, de itt van az M2 végállomása is, így akár a Széll Kálmán tér, akár a pesti Belváros könnyen elérhető. Az éjszakai 990-es járattal közvetlenül hazatérhetünk akár a pesti Belvárosból is. A környék ugyanakkor gépkocsival is gyorsan és sokfelől megközelíthető. A közelben élelmiszer boltok, gyógyszertár, sokféle szolgáltatás, bankok, háziorvosi rendelő, óvoda és iskola van, de nem kell sokat utaznunk, hogy elérjük akár a MOM Park, akár a Mammut Bevásárlóközpontot vagy a piacot. A közeli Vérmező, Városmajor vagy Gesztenyés-kert kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelent a környéken élők számára.

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős épület 1929-ben került átadásra. Földszint + hétemeletes polgári ház rendezett belső udvarral, amelyben 90 lakás, valamint 8 üzlethelyiség, illetve iroda helyezkedik el. A házban két lift is üzemel. A társasház jó lakóközösségű, folyamatosan karbantartott, a gáz- és villanyvezetékeket tíz éven belül cserélték ki, a főbejáratot és a lépcsőházat néhány éve festették ki, a tetőt 2018-ban újították fel.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált lakás a ház negyedik emeletén található és a körfolyosóról közelíthető meg. Az ingatlanban a kétezres évek elején cserére kerültek az ablakok, felújításra a parketta, valamint új hidegburkolatok kerültek lerakásra, új szaniterek és konyha beépítésre.
A kétszárnyú bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, ahonnan szembe nyílik a vendég WC, jobbra a hall. Ez utóbbiból léphetünk az étkezésre is kiválóan alkalmas konyhába és mind a két szobába. A két szoba egymásból is megközelíthető, míg a fürdő a nagyobbhoz kapcsolódik. A konyha használatát kamra is segíti.
A lakás jelenlegi beosztása jól alakítható, kényelmesen és több módon is három szobássá alakítható.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos alapterülete 74nm. A szobák 20,8nm és 16,7nm, a hall 11,7nm, az étkezős konyha 15,7nm nagyságú.
Belmagasság: 3 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést házközponti kazán biztosítja, a meleg vizet a fürdőszobában felszerelt villanybojler szolgáltatja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére vízóra nem került felszerelésre. A nyílászárókra redőnyt szereltek.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség kb.34eFt, amely tartalmazza a fűtés, a vízfogyasztás, csatorna- és szemétdíj költségét, valamint ezen felül a tulajdoni hányad alapján számítva jelenleg éves szinten ~125eFt felújítási alap fizetendő.

PARKOLÁS:
Parkolásra a ház körüli közterületen van lehetőség, kerületi lakosoknak kedvezményes matricával.

Irányára: 49,5 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


  • házközponti
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020