Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteres
63 000 000 Ft
840 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteres
63 M Ft
840 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 274 5874
ReferensTóth Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Krisztinavárosban a Hertelendy utcában, 75 négyzetméteres

75 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a 12.kerületben, közel a Böszörményi úthoz és az Ugocsa utcához, a csendes Hertelendy utcára néző 75 m2-es, 1.emeleti, déli fekvésű lakás hívóliftes épületben, mely egy csendes, egyirányú kis forgalmú, zöldellő fákkal teli utcára néz.

A lakás jelenlegi kialakítása:
nappali + 2 háló ( egy nagy és egy kis méretű ), étkező, konyha, zuhanyzóval ellátott fürdőszoba wc-vel, plusz a világítóudvart kialakították tárolónak, ahová a konyhából jutunk ki.

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, falak mozgatásával plusz szoba került kialakításra. A bejárati ajtót kicserélték, a legkisebb szoba ajtaja is új, a többi nyílászárók az eredetiek. Az ár tartalmazza a nagyméretű bútorokat és az elektromos berendezéseket ( minden 1 éves, megkímélt állapotú ). A jelenlegi tulajdonos visszabérelné a lakást 1-2 évre, amennyiben erre nincs lehetőség úgy rövid időn belül birtokba vehető. Az utcafronti ablakok az elmúlt hetekben kerültek kicserélésre, melyeket németországból hozattak.

A hívóliftes épület folyamatosan karbantartott, a lépcsőháza rendezett, belső homlokzata felújított, külső homlokzata is jó állapotú. Az épület udvara szépen térkövezett és növényekkel beültetett.

A lakáshoz pincei tároló tartozik.
Jó adottságú ingatlan, nagyon jó helyen! A környék infrastuktúrája kiváló, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, játszóterek, MOM bevásárló központ, Gesztenyés park mind a közelben, a Normafa is csupán 15 perc alatt megközelíthető busszal.

  • elektromos
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020