Budapest, XI. kerület Zsombolyai utca
Budapest, XI. kerület Zsombolyai utca
46 900 000 Ft
721,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
46,9 M Ft
721,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 927 1960
magánszemélyTóth András
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Zsombolyai utca

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Tágas, világos, csendes lakás frekventált budai környéken, kiváló közlekedéssel, tulajdonostól eladó!
Eladó egy 11. kerületi, Szentimrevárosban található 65 négyzetméteres, tehermentes öröklakás. Az ingatlan felújított, tágas, világos terek jellemzik, amelyet szépen emelnek ki a közel két méter magas ablakok.
A lakás egy háromemeletes, hétlakásos társasház legfelső szintjén helyezkedik el (nem tetőtéri, a belmagasság 280 cm a lakás minden pontján), nincs szomszéd, a lakás mellett csak a társasház padláshelyisége található, így kiemelkedően csendes. A kilátás ugyan utcai, de ez tavasztól őszig egy szép, zöld utcát jelent.
A belső teret illetően a bejáratot követő tágas, a tárolásra kiválóan alkalmas előszobával szemben tágas konyha-étkező található, balra pedig egy hatalmas, 25 négyzetméteres nappali. Innen nyílik a fürdőszoba-wc, valamint egy L alakú hálószoba, amely változatosan berendezhető. A kiszolgáló helyiségekben remek állapotú kerámiaburkolat, a szobákban laminált és keményfa-parketta. Átalakításban gondolkodók számára érdekes lehet, hogy a zárószintnek köszönhetően gyakorlatilag minden közfal minden további nélkül elmozdítható.
A fűtést a konyhában skandináv elektromos panel, a többi helyiségben gázkonvektor biztosítja.
A társasházban két szolgáltató internet- és telefonszolgáltatása is elérhető. A lépcsőház rendezés alatt áll, a gázvezeték-hálózat frissen felújított, illetve nemrégiben került beszerelésre új kaputelefon-rendszer. Szintén a ház kellemes tulajdonsága a tágas, közös használatú hátsókert, illetve van egy kis előkert is. Parkolás az utcán, amely nem fizetős övezet.
A környék családbarát, sétatávolságban elérhető a Feneketlen-tó és a Bikás park, több játszótér, iskola, óvoda, valamint az Alle bevásárlóközpont.
A közlekedés nagyon jó, többek között a 4-es metró, a fonódó villamoshálózat (17, 19, 49, 41, 47, 56, 61) és számos buszvonal elérhető a közelben. Budapest neves egyetemei, mint BCE, BME és az ELTE számos kara gyorsan megközelíthetőek.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • délkeleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 3. emelet
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019