Budapesti eladó lakás, Sasadon, Vadon utca 3.
Budapesti eladó lakás, Sasadon, Vadon utca 3.
160 000 000 Ft
792,1 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
160 M Ft
792,1 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 30 984 4208
magánszemélyTankó Anna
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, Sasadon, Vadon utca 3.

202 m2alapterület
5szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Buda 11. kerületében, Sasad zöldövezeti, nyugodt családi- és társasházas hegyvidéki környezetében, az építtető első tulajdonostól eladó egy ötlakásos Társasház legszebb és legnagyobb lakása. A 202 m2 bruttó alapterületű luxusingatlan páratlan természeti adottságú zöldövezetben helyezkedik el, amelynek nappalijából és annak teraszáról örökpanoráma nyílik a Budai Sas-hegy Természetvédelmi terület irányába. Az egyik különleges természeti képződmény, egy kutyaformájú védett sziklatömb szinte karnyújtásnyira látható a lakás teraszáról.

Az eladó lakás kétszintes, rendkívül tágas és világos. A légkondícionált alsó szinten egy hatalmas nappali-étkező traktus található, amely egy széles tolóajtó által egy további szobával egybenyitható. A lakás zárt konyhával rendelkezik, amely közvetlenül kapcsolódik az étkező teréhez. A felső szinten 3 tágas szoba és 2 fürdőszoba található, amelyeket gardrob-folyosó kapcsol az impozáns lépcsőfeljárathoz. A lakás kényelmének színvonalát egyebek között motoros hőszigetelt alumínum redőnyök, távműködtetésű garázsbejárati kapuk, távfelügyelethez bekötött riasztórendszer, kaputelefon, digitális HD kábeltelevízió és szélessávú internet biztosítja. A lakáshoz a 6. és 7. képeken látható 230 m2-es kizárólagos használatú saját kertrész tartozik.

A vételár magában foglal egy 17 m2-es teremgarázs helyet és egy 18 m2-es saját tárolót a pinceszinten. Az épület fűtési és melegvíz igényét központi gázkazán szolgálja ki. A megadott rezsiköltség tartalmazza a gáz-, víz-, csatorna- és kuka díjakat, a kertgondozás költségeit, a társasházi felújítási alap és az egész épületre kötött biztosítási díj tulajdonarányos részét is.

A lakás elhelyezkedésének további egyedi sajátossága, hogy az épületet körös-körül zöld növényzet övezi, a szomszéd épületek a 16. képen ábrázolt körön kívül vannak. A 8., 12. és 15. képek a lakás szobáiból és teraszairól nyíló kilátást szemléltetik. A korlátozott belátásnak köszönhetően a lakás legtöbb ablakán nincs szükség függönyözésre és ezáltal a lakás belső tere a sok üvegfelületen keresztül még élvezhetőbben integrálódik a külső zöld környezetbe, a természetbe ágyazott lakás élményét nyújtva. Reggel madárcsicsergés tölti be a kertet, a fákon mókusok ugrálnak és harkályok kopogtatnak.

Az ingatlan Budapesten belüli centrális elhelyezkedése is különleges. Amellett, hogy mindössze 5 km-re fekszik a Belvárostól, amelynek gyors elérhetőségét a 8-as busszal kitűnő tömegközlekedés biztosítja, az itt lakók egyúttal a zöldövezeti előnyökből is részesülhetnek, ezen a helyen a nagyváros és a zöld természet valóságos szimbiózisa valósul meg. Az elhelyezkedés előnyei ezzel azonban még korántsem merültek ki: az M1-M7 autópálya gépkocsival 5 percen belül elérhető. A lakástól gyalogosan 5 perc távolságra vannak a 8-as és 53-as buszok, valamint az 59-es villamos megállói. Az 53-as busz a 4-es metró Őrmezői állomásával és a Kelenföldi pályaudvarral, az 59-es villamos pedig a 2-es metró Széll Kálmán téri és Déli pályaudvari állomásaival biztosítja a gyors összeköttetést.

Kiváló a közeli környék infrastruktúrája is: iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, zöldséges, élelmiszer, pék- és húsáru 5 percnyi sétatávolságon belül elérhető, ugyanakkor 5-10 perc autózással eljuthatunk a kiemelkedő színvonalú Hegyvidék és MOM-Park, továbbá a Mammut, a gazdagréti Eleven Center, az Allee bevásárló- és szolgáltatóközpontokba, a budaörsi TESCO és Auchan hypermarketekbe és egyéb nagyáruházakba.

A lakást értékesítő tulajdonos egyúttal az épület építésztervezője és éppíttetője is volt, az építés 1998-2000-es éveinek legfejlettebb építési technológiáit, anyagait és megoldásait alkalmazta. Az épület legfőbb építészeti különlegessége a kertépítészet: a sopronhorpácsi Ökoplant kertészetből származnak a kert előnevelt platánfái és örökzöldjei, automata öntözőrendszer gondoskodik a növényzet optimális vízellátásáról, továbbá igényes térburkolatok és gazdag terméskő támfalak biztosítják a kert egyedi és varázslatos díszpark jellegét.

A Társasház működtetése és a kert gondozása, továbbá az épület állagának folyamatos karbantartása biztosított, a közös képviselői feladatokat maga az épületet alkotó építész látja el, aki igyekszik az építéskori igényességet folyamatosan fenntartani. Tekintettel arra, hogy az eladó lakás jelenlegi tulajdonosai a Társasház egy másik lakásában továbbra is tulajdonosok és lakótársak maradnak, így a fent leírtak garantáltnak tekinthetők.

Az eladó lakások jelenlegi piacán nincs még egy hasonló lakás, amely az alábbi jellemzők mindegyikével együttesen rendelkezik:

- örökpanoráma természetvédelmi zöldterületre
- a lakásból 4 égtáj felé tágas kilátás dús zöld növényzetre, minimális belátással
- különleges zöldövezeti fekvés a szomszéd épületek relatív távoli elhelyezkedésével
- magaslati fekvés, nyugodt, tiszta levegőjű környezet
- bámulatos kertépítészet értékes növényzettel, állandó gondozást tükröző díszpark
- 230 m2 kizárólagos használatú, gondozott saját kertrész
- Budapest centrumához közeli fekvés, 5 km távolság a Belvárostól gépkocsival
- közvetlen gyors tömegközlekedés a Belvároshoz, buszmegálló gyalog 5 percre
- 2 metróvonal gyors elérhetősége közeli tömegközlekedéssel
- kiváló közeli infrastruktúra 5 percnyi gyalogos távolságban
- színvonalas bevásárló és szolgáltató központok közelsége
- 5 percnyi távolság az M1/M7 autópályától gépkocsival
- 200 m2 feletti alapterület, 5 tágas szobával, garázshellyel és nagy tárolóval
- luxus minőség és komfort
- egyedi építészeti stílus, I. osztályú épület és kertépítési kivitelezés
- hosszú távon stabil működtetésű és szintentartású Társasház
- mindez versenyképes vételárért 800 ezer Ft/m2 alatt !!!

We speak fluently english. Wir sprechen deutsch. Mы говорим по русски.

 • luxus
 • házközponti
 • délkeleti tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 2. emelet
 • loggia: 16 m2
 • Rezsi: 93 000 Ft/hó
 • parkolás teremgarázs beálló

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019